Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért lehet, ha nekem a...

Miért lehet, ha nekem a lázadó, meg nem értett srácok tetszenek?

Figyelt kérdés

Pl. a rockerek, akik fel merik vállalni a stílusukat.

Én nem lázadok, inkább az az aranyos lány kategória vagyok, de néh én is szívesen szembemennék a tömeggel.

2014. aug. 16. 14:18
 1/6 anonim válasza:

Én is lázadó típus vagyok, de nem vagyok ettől rocker. És nem is cigizek, alig iszok csak, és sosem drogoztam. Nekem belső lázadásom van. ;)

Mert magad is lázadó típus vagy, hasonló hasonlót vonz végső sorn.

2014. aug. 16. 14:20
 2/6 anonim ***** válasza:
csak gyáva vagy egyedül, értjük mi.kezdj el vissza fele sétálni a mozgólépcsőn,kezdésnek nem rossz.
2014. aug. 16. 14:20
 3/6 anonim ***** válasza:
egy páwa gyerekre is illik a leírásod sajnos.... mert ez a menő aki cigizik aki bulis aki különc csak manapság már mindenki kib4szott különlegesnek láttatja magát és akik nem, na azoka különlegesek :)
2014. aug. 16. 14:22
 4/6 Kerida ***** válasza:

Mert magad nyulam-bulam vagy és te nem mersz, ők meg igen ez neked imponál. :)

De ez teljesen normális. Sok nő ha felnő is így érez. Ő maga jókislányt játszik, és ezért áhítozik egy rosszfiúra, aki megtanítja élni... Ahelyett, hogy fogná a vártornya kulcsát és elszökne a valóságba.

2014. aug. 16. 14:22
 5/6 anonim ***** válasza:

Általa akarod megélni a vágyaidat oly módon, hogy te nem változol.

El sem hiszed mennyire gyakori ez a lányoknál.

2014. aug. 16. 14:24
 6/6 anonim válasza:
Basszus, te én vagy! :O
2014. aug. 16. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!