Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk! Ez most hülyén hangzik?

Fiúk! Ez most hülyén hangzik?

Figyelt kérdés
Éreztétek már azt, hogy egy lány vonz titeket a kisugárzásával, még akkor is, ha nem a legszebb? Egyszerűen csábít?

#fiú #lány #vonzalom #kisugárzás.
2014. aug. 29. 12:50
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem hangzik hülyén!
2014. aug. 29. 12:50
 2/7 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem hangzik hülyén. Megfoghat egy lányban valami akkor is, ha nem ő Miss Universe.
2014. aug. 29. 12:51
 3/7 anonim ***** válasza:
Velem pár napja fordult elő ilyen. De az a lány nekem tetszik. Szép lány.
2014. aug. 29. 12:53
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem hangzik hülyén! Volt velem is ilyen gimnáziumban. Volt egy csaj, aki hát mások szerint eléggé átlagos, sőt még tán az alatti, de valahogy egyszerűen ránéztem és olyan hihetetlenül erős ösztöni szintű szexuális vágy fogott el... az arca, a haja, a hangja, a teste...pedig teljesen hétköznapi kis vörös rocker csaj volt az átlagnál egy leheletnyivel vastagabb combokkal és nagyobb fenékkel...messze nem volt tökéletes nő ,de valahogy a kisugárzásával felkeltette bennem azt az igazi állatias férfiösztönt...amit azóta nem éreztem még senki másnál, pedig már jónéhány éve volt...
2014. aug. 29. 13:00
 5/7 Kisboltos ***** válasza:
Jaja, és ez ez jó!
2014. aug. 29. 13:00
 6/7 anonim ***** válasza:
Több olyan lányt is ismertem, akik vonzottak nagyon, mégsem voltak szépnek mondhatóak. Az okára a mai napig nem jöttem rá.
2014. aug. 29. 13:11
 7/7 anonim ***** válasza:
életem eddigi legnagyobb szerelme (a barátaim szerint nem épp helyes lány) engem megfogott minden benne a személyisége a beszéde a stílusa stb... én olyan szerelmes voltam belé hogy ha elém rakták volna a világ legszebbnek titulált nőjét akkoris a szememben max csak a második lett volna utána, azaz ő volt számomra az überelhetetlen a leges legszebb... 19/F
2014. aug. 29. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!