Mit csináljak vagy hogyan szóljak hozzá? Ez így elég hülyén hangzik gondolom. Részletesebben lent
Na figyelj!.A Szerelemben a Kor nem számit!Irj Rá Facebookon.Hogy Szia!Hogy vagy?Micsi?st...stb...
És beszélgesetek pár órát!.Utána kérdezd meg pl,hogy s Ki tetszik neked vagy valahogy igy.Utána,ha nem mondja meg ki az akor lehet te vagy.DE HADJAD ELÖSZÖR Ö MONDJA MEG NEKI KI TETSZIK!NEHOGY ELMOND NEKI MIELŐTT Ö ELMONDJA. Ha te tetszesz neki és elmondja mond el neki.Utána várj és biztos elhiv valahova.Vagy megmondja suliba nagy szünetben talizunk vagy valami.Utána meg jönn magátol az egész.De hány éves vagy?:)
Szia!:) Bocsesz ha zavarlak csak nekem is van 1 ilyen ,,gondom" és szinte ugyanaz a történet mint neked csak fiú vagyok,és 13.A csaj is alig fiatalabb nálam.Szóval csak annyit szeretnék tudni hogy hogy hívnak.Esküszöm nem fogom továbbítani :).De azért ha nem bíznál bennem:Oláh Peti vagyok Érdről...mégegyszer bocsi ha zavartalak csak ez fontos nekem.További szép napot!
Hogy ne legyen off:
Mindig önmagad a legnagyobb ellenfeled...Győzd le a félelmed és szólj hozzá nyugodtan!Nem fogja leharapni a fejed :).Ha nem tudod hogy kezd elbeszélgetni vele akkor 1 átlagos kérdésből kiindulva beszélgessetek mint pl.:Hány óra van,Voltál-e majálison stb.Sok sikert!;)
Szia!:) Bocsesz ha zavarlak csak nekem is van 1 ilyen ,,gondom" és szinte ugyanaz a történet mint neked csak fiú vagyok,és 13.A csaj is alig fiatalabb nálam.Szóval csak annyit szeretnék tudni hogy hogy hívnak.Esküszöm nem fogom továbbítani :). Mégegyszer bocsi ha zavartalak csak ez fontos nekem.De persze privát üzibe válaszolj :D.
Hogy ne legyen off:
Mindig önmagad a legnagyobb ellenfeled...Győzd le a félelmed és szólj hozzá nyugodtan!Nem fogja leharapni a fejed :).Ha nem tudod hogy kezdj el beszélni vele akkor 1 átlagos kérdésből kiindulva beszélgessetek mint pl.:Hány óra van,Voltál-e majálison stb.Sok sikert!;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!