Elvileg beleestem egy srácba, de nem tudom! (tudom, hülyén hangzik, de így van, bővebben lent) Segítség?
Figyelt kérdés
Barátnőim szerint, totál beleestem egy srácba, meg szerintük flörtölgetek vele, de én igazából nem tudom, azért csinálom-e mert tudat alatt tetszik, vagy csak poénkodok vele (pár lány hasonlóan viselkedik vele). Plusz a legjobb barátnőm is bele van esve, szóval nem tudom mit csináljak. Tudtok segíteni?
Ja és a fiú elvileg a legjobb barátnőmbe van beleesve (aki amúgy az osztályban szinte minden fiúnak bejön, azaz az osztály "SZTÁRJA", akibe mindenki szerelmes), viszont egyszer tök kedvesen mosolygott rám.
SOS!!
2013. jún. 8. 21:10
1/2 A kérdező kommentje:
13/L 13/F
2013. jún. 8. 21:13
2/2 anonim válasza:
szerintem észrevennéd ha szerelmes lennél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!