Hogy-hogy rám tapad már minden pasi, amikor eddig észre se vettek?
Figyelt kérdés
21 éves lány vagyok, most jöttem össze az első barátommal, akit nagyon szeretek. DE az utóbbi 1 hónapba (3 hónapja vagyunk együtt) egyre több pasi kezdett el nyomulni, amikor megyünk a városba is sokkal többen megnéznek már... és a barátom meg féltékenykedik, hogy csak a többi pasinak öltözök csinosan. Hogy kezeljem ezt a helyzetet?2014. aug. 29. 11:44
1/4 anonim válasza:
éreztesd a barátoddal hogy csak neki szeretnél tetszeni,
a többi udvarlónak meg hideg zuhany, ábrándítsd ki Őket.
2/4 anonim válasza:
Ez így van fiúkkal meg csajokkal is ha van valakid, akkor felfigyelnek rád jobban...mint melónál...majd 1 évig semmi még csak válasz se, aztán összejön egy munkahely és egyszerre beesik 3 különböző helyről jobbnál-jobb ajánlat. (és mind a megcélzott szakterületről) Amúgy én 18 éves koromig nőtlenül tengettem életem, nem vagyok az a bátor kezdeményező, laza-csajozós típus...azt hittem már 30éves koromig nem is leszek nővel hacsak el nem megyek hivatásoshoz...aztán egyszerre egyik napról a másikra 2 csaj is versenyt futott utánam...és azóta eléggé megnéznek maguknak az utcán, pedig nem vagyok se sportos se kigyúrt, épp átlagos...na jó mondjuk azt elismerem elég jóképű vagyok :D de mind1 a lényeg, hogy ez így szokott lenni
3/4 anonim válasza:
Valószínűleg nagyobb az önbizalmad, magabiztosabb a kisugárzásod, mióta barátod van - ezt veszik észre a többiek. A helyzetet meg úgy kezeld, ahogy egy érett emberhez illik: utasítsd el a nyomulásokat, ne rakd ki mindened, és ne adj okot a párodnak arra, hogy féltékenykedjen.
4/4 anonim válasza:
mindig akkor tapadnak, amikor már valakid :D nekem is most lett barátom, erre pár nappal később írt egy ismerősöm, hogy jobban megszeretne ismerni, mert tetszem neki. előtte meg senki még csak rám se nézett (vagy csak nem vettem észre, nem tudom) hát ez most mi kérem szépen :D
éreztesd a barátoddal, hogy te őt szereted például ha valaki megnéz téged, akkor bújj közelebb a barátodhoz vagy ilyesmi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!