Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Egy pasi amikor beszélgetünk...

Egy pasi amikor beszélgetünk facebookon, olyanokat ír nekem, hogy "hercegnő", meg ilyenek, akkor szerintetek bejövök neki?

Figyelt kérdés
2014. máj. 14. 23:25
 1/6 anonim ***** válasza:
erre magadtól nem jöttél rá?
2014. máj. 14. 23:26
 2/6 anonim válasza:
Hány éves ? xdd Hercegnő kiégek XD
2014. máj. 14. 23:28
 3/6 A kérdező kommentje:
23 éves :D én meg 21
2014. máj. 14. 23:29
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem is ezt szokták nyomatni ha udvarolnak nekem. Komolyan mondom, 5-ből kettő biztos előjön vele. :)

Biztos bejössz neki.

2014. máj. 15. 00:01
 5/6 anonim ***** válasza:
meg fog kurni
2014. máj. 15. 01:36
 6/6 Katherina.p válasza:

Előttem szóló mondta a legjobban csak meg fogy k....ni!Hogy miből is gondoljuk,hát babám abból, hogy írni én is le tudom neked hogy milyen szép vagy , és olyan vagy mint egy hercegnő, és szeretlek stb stb. és bárki így van ezzel. Javaslat találkozz vele személyesen és ami a legfontosabb ISMERD MEG SZEMÉLYESEN ne facebook-on plusz poén nézd meg kamureg angol címe catfish ha nem ismered facebook-on lévő kamu profilokról szól ha ismered akkor nem ragozom tovább. Válasz a kérdésed végére egy éjszakára igen arra be jössz neki. Amúgy ne haragudj de ha személyes találkán is ilyeneket mondogat neked meg minden,igaz a geztusai sokat elmondanak amiket csak személyesen látsz ha meg látsz.

A lényeg ha így viselkedik akkor vagy látja rajtad hogy könnyen kapható vagy, vagy pedig azt hogy kis naív. ha egyik sem amit abból kétlek és ne haragudj meg ezért és javíts ki ha tévedek de hogy egyáltalán ezt a kérdést fel tetted nem még hozzá a kérdés utolsó részét " akkor szerintetek bejövök neki? "

2014. máj. 15. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!