Lányok! Jó pont nálatok, ha a pasi alázatos?
2014. máj. 14. 18:53
1/10 anonim válasza:
Papucs? Mindenki szereti a papucs pasikat.
3/10 A kérdező kommentje:
Akkor miért jobb a másik véglet, az ego pasi?
2014. máj. 14. 18:56
4/10 anonim válasza:
Szerintem idegesitő lenne ha egy férfi alázatos mindig mert az valahogy nem férfias .Ugyértsem hogy szolga aki úrnője parancsaira vár ?
5/10 anonim válasza:
Akkor már inkább "papucs" legyen mint a tipikus, nők mániája "domináns"... De a legjobb, ha nem szélsőségesen papucs az illető, hanem csak nyugodt, békés természetű de ha valami nem jó neki, vagy máshogy gondolja mint én, azért mer szólni és megbeszéljük a dolgot.
6/10 anonim válasza:
Így van, taszító. Miért kell végletekben gondolkodni? Vannak köztes állapotok is.
7/10 anonim válasza:
Kedves Agnes Crumplebottom, sikerült engem jellemezned :P
8/10 anonim válasza:
Udvariasnak igyekszem lenni a nőkkel, de alázatos sohasem lennék, az biztos.
Régen, a lovagi időkben egy lovag szeretett egy hölgyet. A hölgy ezt kihasználta, és mindenfélét kért a lovagtól, hogy tegye meg neki, hogy bebizonyítsa a szerelmét. A lovag megtette. Végül a hölgy levette a kesztyűit és bedobta egy ketrecbe az oroszlánok közé. Azt mondta, hogy ha a lovag szereti, kihozza a kesztyűit. A lovag erre szó nélkül bement a ketrecbe, az oroszlánok rátámadtak, ő nagy nehezen megölte őket. Ezután fogta a kesztyűket, odament a hölgy elé, és a lábai elé dobta. Aztán otthagyta a francba, és le se sz@rta többet.
Ez az igazi férfias viselkedés, nem az, ha valaki alázatos.
10/10 anonim válasza:
Nálam nem. Én a határozott, magabiztos, irányító pasasokat szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!