Szeretném ha lenne barátnőm csak az a baj hogy nem tudok csajozni. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
2014. aug. 28. 20:15
1/10 anonim válasza:
Tanulj meg csajozni (Y)
Ha tudsz angolul küldök könyvet róla ami nem róluk tanít, inkább magadról, hogy merészebb, magabiztosabb legyél (ami annyi, mint "csajozni" megtanulni)
2/10 anonim válasza:
Ezt igy ird meg a kiszemeltednek, és bizz benne, hogy kellő humorérzékkel áldotta meg a sors, és segíteni fog neked. Igy egy csomó félelemtől megkíméled majd magad, és ráadásul humoros is lesz az egész helyzet. az meg mindig jó alap egy kellemes kapcsolathoz:)
3/10 anonim válasza:
#2 se rossz, de akkor már azt kérdezd, hogy "Tetszik egy lány, de nem tudom mit írjak neki, mert olyan (amit a csajról gondolsz, áradozás, hogy azt mondja magában "jajjdeééédes"), tudnál segíteni?"
Hallgasd végig majd kicsit saját stílusodhoz igazítva írd vissza neki miután megköszönted és "leléptél" :D
4/10 anonim válasza:
#3 Lány vagyok és szerintem ez nagyon jó ötlet biztos vagyok benne hogy értékelni fogja :)
5/10 anonim válasza:
Az előttem lévők jól mondták. Mentek a zöldpontok. Lehet, hogy előny is az, hogy nem tudsz csajozni. :)
6/10 anonim válasza:
Én is lány vagyok és szerintem is nagyon jó ötlet. :)
8/10 A kérdező kommentje:
de nincs ki szemelt.Csak be égnék vele szerintem.
2014. aug. 28. 20:35
9/10 anonim válasza:
nem olyan nehéz az =) csak menj oda ahoz a bizonyos lányhoz és add magad az a lényeg =) persze mondjad neki hog yszép meg hasonlók de ne ezzel kezd mert akkor le fog pattintani =) 14/L
10/10 A kérdező kommentje:
nincs bátorságom oda menni!szerintem el rontanám.
2014. aug. 29. 15:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!