Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Meguntam a szingliséget....

Meguntam a szingliséget. Hogyan tovább?

Figyelt kérdés
21/l vagyok, egyetlen barátom volt mostanig de már kb 2 éve ismét szingli vagyok s már eléggé unom. Sosem pasiztam,nem tudom hogyan kell...önbizalmam sincs sok tehát nem valószínű hogy én kezdeményezzek.Hogyan hívjam fel magamra a figyelmet?
2014. aug. 28. 14:35
 1/9 anonim ***** válasza:
Pl muti egy képet és máris rengetek jelentkező közül választhatsz.
2014. aug. 28. 14:38
 2/9 anonim válasza:
Ja muti egy képet
2014. aug. 28. 14:39
 3/9 anonim válasza:
Borotváld le fejed. Az biztos figyelem felkeltő lenne:)
2014. aug. 28. 14:39
 4/9 anonim ***** válasza:

Írj gyakorikérdésekre egy kérdést, hogy "Meguntam a szingliséget. Hogyan tovább?" és meséld el, hogy miért unod, majd várd a privátban jelentkezőket. Most egyébként viccen kívül, ez is módszer és nem feltétlen esélytelen, hogy találsz valakit elég közel és elég normálisat.

Egyébként sétálgass/olvasgass parkokban, kezdj valami új hobbiba (kénytelen leszel új emberekkel megismerkedni hozzá), lépj be facebookon valamilyen klubba, mondjuk ahol túráznak az emberek és keress túra-társat vagy más módon legyél a tagja valamilyen új közösségnek. Lehet még hogy körbekérdezed a barátnőidet/ismerőseidet félig-meddig viccelve, hogy nincs -e elfekvőben egy hozzád illő pasi valamelyik fiókjukban... Max egy hét alatt találsz pasit ezzel.

2014. aug. 28. 14:40
 5/9 A kérdező kommentje:
Inkább tippeket várok,nem szeretnék itt ismerkedni.
2014. aug. 28. 14:40
 6/9 anonim ***** válasza:
Látod kifogások, kifogások..:D
2014. aug. 28. 14:55
 7/9 anonim ***** válasza:
Ne is, még a végén rád találna valaki.
2014. aug. 28. 15:12
 8/9 anonim ***** válasza:
Az a titka egyébként, ohgy mindig felkelted valaki figyelmét, legfeljebb nem tudsz róla. Úgy kell kinézned, mint akiről feltételezed, hogy bejön a pasinak, aki neked kell :D Tehát ha egy diszkóban akarsz pasizni, menj oda miniszoknyában/p*csagatyában és egy átlátszó topban melltartó nélkül vagy mittudomén, ha intelligens pasit akarsz, kérj segítséget egy helyes pasitól akit a könyvtárból látsz kijönni vagy egy könyvesboltban eligazítást tőle stb. Ismerd a vadászt akire vadászol és tettesd magad prédának... nyuszira is úgy kell vadászni, hogy utánozod a répa hangját a répaföldön~
2014. aug. 28. 15:38
 9/9 anonim ***** válasza:
Ne félj semmit mindjárt kapsz 5000 privátot.
2014. aug. 29. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!