Csajok! Nektek bejon az olyan fiu aki egesz nap gepezik? Vagy inkabb az olyan aki dolgozik.
Figyelt kérdés
varom a valaszokat.2014. aug. 28. 12:48
11/15 anonim válasza:
14 éves korom óta elég sokat gépezek, 7 évig karrierista életet éltem (tanultam 1000-el mellette még a szórakozást is a gépen találtam meg, onnan ismerek nagyon sok embert, többükkel személyesen is találkoztam)
3 szakmám van, épp a munkahelyemen ülök...mondhatni egész nap gépezek...de van egy másik oldalam is :) amit jó páran ismernek...sokaknak bejött...nem lehetek mindig karrierista...
21F
12/15 anonim válasza:
#3-as, ha nem vagy magas vékony szűzvadász, vagy elégedetlen kövérlány begyűjtő, akkor rossz helyen keresgélsz :D
13/15 anonim válasza:
Aki dolgozik az pénzt is keres jó eséllyel :-P (bár nem feltétlen manapság). Így a kérdés értelmét vesztette ... (Persze ha gépezésen játékot és semmit tevést értesz).
15/15 anonim válasza:
Inkább számítógépezzen egész nap mint drogozzon :\
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!