Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mi a jele annak ha tetszem...

Kristikee kérdése:

Mi a jele annak ha tetszem egy lánynak?

Figyelt kérdés
2014. aug. 28. 10:57
1 2
 1/12 anonim válasza:
0%
Csillog a szeme, remegnek a lábai.
2014. aug. 28. 11:01
 2/12 anonim ***** válasza:
89%
Magamból kiindulva, én teljesen "megbolondulok" ha a kiszemeltem a közelemben van, ha meg néz is, te jó ég, ha mással vagyok, egyből hülyeségekről kezdek el beszélni meg mindenen vihogni.. ja és vörösödök mint a rák :D Ha egyedül vagyok, és elkapom a pillantását (vagy ő az enyémet), idiótán elmosolyodok és egyből tovább nézek.. igazi kretén vagyok :D
2014. aug. 28. 11:21
 3/12 anonim ***** válasza:
Hát, én általában keresem a fiú társaságát, olykor megdicsérem a pólóját, a vicceit, vigyorgok, mint a tejbetök, néha szégyellősen elfordítom a tekintetem, és minden alkalmat megragadok, hogyha egy találkozóról van szó. Odafigyelek minden szavára, ha szükséges támogatom, és gondolom emellett ezer mást is csinálok, de most ezeket tudtam felidézni. Amúgy nálam ez teljesen önkéntelen, szóval mások valószínűleg másképp jelzik a dolgot.
2014. aug. 28. 11:22
 4/12 A kérdező kommentje:
Ha engem mundig cseszeget de ha meg rólam beszélnek neki és elpirul az mit jelent ?
2014. aug. 28. 11:38
 5/12 anonim ***** válasza:
Hány éves?
2014. aug. 28. 11:40
 6/12 A kérdező kommentje:
13
2014. aug. 28. 12:09
 7/12 anonim ***** válasza:
Ez egyén függő :D én is mindig máshogy viselkedek, van amikor próbálom hangoskodassal es idetlenseggel felhívni a figyelmét magamra, van amikor piszkálom őt... :D
2014. aug. 28. 12:10
 8/12 A kérdező kommentje:
A baráti körben ha vagyok és ő is ott van csak velem nem beszél stépen ez most miért van ?
2014. aug. 28. 12:16
 9/12 anonim ***** válasza:
Ha biztos vagy benne, hogy elpirul, amikor rólad van szó, és nem csak beképzeled, akkor lehet. Bár az a lehetőség is fennáll, hogy tudja, hogy tetszel neki, de nem kölcsönös, és ezért pirul el.
2014. aug. 28. 12:23
 10/12 A kérdező kommentje:
biztos vagyok benne hogy ha rólam van szó elpirulés a pupillája is nagy ha velem beszél ez jót jelent nem?
2014. aug. 28. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!