Annak a lánynak, akinek nem tetszem külsőleg felesleges próbálkozni?
Annak=Annál?
Ez azt jelenti, nem vonzod. A vonzalom a szerelem alapja. Nem szeretne beléd. Az pedig neked se lenne jó.
Szóval nem érdemes próbálkozni.
Ez hülyeség hogy felesleges próbálkoznod.
A barátom még az elején nekem se tetszett külsőleg.Sőt az volt hogy ''na ezzel tuti nem járnék'' ...nem e..megismertem jobban valami megfogott a személyiségében és beléje szerettem.
A külső nem olyan fontos mint gondolják sokan, voltak már belém úgy szerelmesek ketten is hogy sosem láttak, nem tudom mi ennek az oka, azt mondják a stílusom pedig egy ritka nagy bunkó vagyok. Külsőmmel nincs baj, nekem legalább is, azt mondják a csajok hogy jó pasi vagyok de szerintem annyira nem, legfeljebb jó testem van, arcra meg elég bűnöző... :)
A legtöbb csaj akivel összejöttem eleinte utált meg én is őket, aztán mégis működött. Próbálkozni meg mindig kell, erről szól az élet, ha meg elküld a pi..ába akkor nevesd ki meg magad is, az embereket nem kell túl komolyan venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!