Beteges ez egy lánytól?
Tegyük fel, hogy egy fiatal lánynak nincs sok pénze. Ha kicsit épp tudott félretenni, akkor havonta-két havonta vesz egy apróságot (egy pár cipő, egy napszemüveg, egy csinos ruha, egy sminktáska), amiket nem használ, hanem félreteszi a "Jövőbeli énjének". (Aki majd akkor lesz, ha tehetősebb lesz, és szebb dolgai lehetnek)
Beteges?
20+, nem tini
Nem beteges, de nem gondolod... hogy ha most is picit csinosítanál magadon, akkor lenne egy barátod aki esetleg elvenne?
Bár aki el akar venni annak m1 hogy aktuálisan hogy nézel ki, mert tudja hogy szép vagy...
szerintem használd amiket megveszel, de ha nem teszed, akkor sem beteges, nyugi :) én férfi vagyok, de én is szoktam olyat hogy megveszem mert mondjuk olcsó és jó, de nem használom mert van másik ami még használható ( ez azt se jelenti hogy addig hordok egy farmert amíg lekopik rólam). sztm nem beteges nyugi :)
Vőlegényem van, aki jövő nyáron akar elvenni.
De ez hogy függ össze?
Akkor ezt annak a lanynak uzenem: Az emberek azert vesznek dolgokat hogy megjutalmazzak magukat es ezaltal csinosabbnak es boldogabbnak erezhetik magukat( ha csak egy pillanatra is.) probald meg elvezni amid van es ne tartogasd oket mert hamar elmegy az ido es ne foszd meg magad az erzestol amit egy uj ruha vagy kiegeszito adhat neked.
Probalj meg felretenni ertelmesebb dolgokra. Mert ha sikeres leszel akkor nem lesz szukseged ezekre a majd "divatjamult" ruhakra hiszen akkor barmit meg tudsz majd venni magadnak.
Nem beteges, biztosan van valamilyen multbeli oka. Gyerekkori nelkulozes, vagy a siker utan amit ezaltal probalsz kozelebbnek erezni magadhoz, hogy elkezded begyujteni a "sikeres no" kellekeit. Bar ezeket nem lehet megmondani egy par mondatos leirasbol, de talan segit elinditani egy gondolatmenetet benned :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!