Mért tartózkodik tőllem vagy csak haverkodik velem minden pasi?
Figyelt kérdés
sziasztok :) Az a problémám hogy nem értem mert nem akad egy pasi se aki szeretne. 16 vagyok és még soha nem jártam senkivel se. Pedig voltak fiúk akiknek mondtam hogy bejönnek nekem de mind azt mondta h csak haverként tekint rám. Gondolkoztam hogy lehet azért mert olyan csúny vagyok nem tudom. olyan pasik meg bepróbálkoznak nállam akiknek csak szexre kellenék de én szeretetre vágyom nem erre.Mit tegyek h ne csak haverként tekintsenek rám? Van bennem olyan ami megfélemlíti a pasikat és nem tudom mi az :/2014. aug. 26. 18:02
3/5 anonim válasza:
Lehetséges, hogy nem vagy szép esetleg nagyon fiús vagy. A másik véglet pedig ha túlságosan is szép vagy. Persze lehet hogy a belső tulajdonságaid a taszítóak.
25/F
4/5 anonim válasza:
Ez hülyeség, nincs csúnya lány valószínű hogy a srácoknak más az ideáljuk. De ha kűldtök képet szivesen elmondom a véleményem 21/f.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!