Hogyan ismerkedjek utcán?
Figyelt kérdés
Hogyan ismerkedjek utcán? Mindenhol megy, de utcán valahogy mindig leblokkolok. Azt tudom hogy helyes vagyok (már mondták sokan), de a dumám az nem a legjobb. Tegnap is láttam két csajt akik közül az egyik tetszett aztán odamentem hozzájuk. Próbáltam beszélgetni velük, de látszott rajtam hogy feszült vagyok, és dadogtam is. Aztán este az egyik csaj (aki tetszik) bejelölt facebookon és azt mondta, hogy "tök cukiiii voltál :3". De nekem kicsit kínos volt. Mit csináljak hogy ne legyen ilyen?
14/f vagyok és általában bulikban és koncerteken szoktam ismerkedni.
2014. aug. 26. 15:24
1/1 anonim válasza:
Akkor megvan. Ennyi, sikerült. Csak önbizalom kell, nem kell nagy duma. Felesleges tanács:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!