Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A Semmelweis Egyetem gólyatábo...

A Semmelweis Egyetem gólyatáborában szokott lenni vetkőzős feladat?

Figyelt kérdés

Rengeteg helyen hallottam, meg olvastam, hogy gólyatáborokban szokott lenni vetkőzős feladat. Ez igaz a Semmelweis Egyetemre is?

Illetve a másik kérdés, hogy az ilyen jellegű feladatokat a résztvevők kb hány %-a nem hajlandó megcsinálni mondjuk azért, mert szégyenlős, vagy azért, mert van barátja/barátnője?

2014. aug. 26. 02:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
77%

Most komolyan ki beszélt megcsalásról?

Nem tudom, mik történhettek a háttérben, de biztosíthatlak róla, hogy megvan a normális ítélőképességem, és nem idiótákért teszem meg, amit teszek. Semmi olyan nem történik egy ilyen gólyatáborban, amit egy normális párkapcsolat megsínylene. Ha valaki gólyatáborban összefekszik mindenkivel, miközben otthon várja a barátja, az őt minősíti, de egy csapatért (és a barátaiért is!) megtesz néha olyan dolgokat az ember, amit amúgy ő sem gondolt. A lelkiismeretemmel nem kell elszámolni. A táborban senki nem ítélt el semmiért. Itthon senki nem ítélt el semmiért. A barátaim nem ítéltek el semmiért, és ami a legfontosabb, én sem ostorozom magam folyamatosan, hogy úristen miket tettem.

Nem érzem úgy, hogy túl egészséges a gondolkodásmódod, és elég erős gyűlöletet érzek felőled úgy konkrétan az emberi faj felé, szóval valószínűleg nem igazán fogunk egyetérteni a dolgokban, akármeddig húzzuk ezt a témát.

2014. aug. 27. 22:42
 12/13 anonim ***** válasza:
88%

Egyetértek az utolsó hozzászólóval. Én írtam, hogy hajlandóak voltunk végül mindannyian pucérra levetkezni egy pokróc alatt. Nagy cucc. Egymást tuningoltuk, nevetgéltünk, akkor és ott semmi megalázó, vagy gáz nem volt ebben, ettől még nem leszek elcsépelt ember, sem a "szak szégyene". Hihetetlen csapatépítő ereje volt annak, hogy a lányokkal ugyanabba a kellemetlen szituba kerültünk és hogy a srácok nem leskelődtek, inkább segítettek nekünk. Mi adtunk valamit, tőlük empátiát kaptunk cserébe. Bizalmat épített közöttünk ez a szituáció. Kb. ennyiről szólt, semmi másról. Ennyi erővel, aki nudi strandra jár is retardált, mert levetkőzik egy olyan helyen, ahol bármikor megláthatja más.

A táborban való meztelenkedést nem tartom normálisnak (ahogy feljebb leírtam), de ezt a vezetők sem tartják annak. Természetes, hogy megpróbálnak minél többet kihozni a helyzetből, de nem azt várják, hogy majd első szóra minden csaj dobálja utánuk a bugyiját.

Tudtommal jó pár éve rendeznek gólyatáborokat, még édesanyáméknak is volt (bár nem így hívták). Nézz körben a világban hány "maréknyi idióta" van, akire rábízod az életedet nap mint nap és igen rám is rá fogod magad bízni. :) Időben elvégeztem az egyetemet, kiváló minősítéssel. A tanulmányaimra és az egyetemista életemre egyáltalán nem volt kihatással az, hogy annál a feladatnál beadtam a derekamat. Így utólag visszagondolva semmit nem csinálnék máshogy. Életre szóló barátságokat szereztem abban a táborban! :)

2014. aug. 28. 00:23
 13/13 anonim ***** válasza:
Ja, és a páromat nem csaltam meg, eszemben sem volt. Egy rossz szava sem volt, amikor elmondtam neki milyen feladatok voltak és miket vállaltam be, pedig az utolsó másodpercig beszámoltam neki mindenről. Inkább nevetett, amikor megmutattam neki a képet, ahogy egy pokrócban állunk hárman. Nem mindenki olyan korlátolt személyiség, hogy ebben rögtön a rosszat látja.
2014. aug. 28. 00:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!