Lányok, számotokra mi a vonzóbb, férfiasabb, egy magas, vagy egy alacsony, de kigyúrt ember?
Lehet, hogy én vagyok korcs, de számomra a kigyúrtság csak szimpla kigyúrtság, és nem asszociálok belőle automatikusan az erőre, mivel más munka során megizmosodni, és más úhgy, hogy ehti több órát töltesz a konditeremben. Számomra ez már közelít a metroszexualitás felé, mivel hogy nem nagyon használja manapság a férfi az erejét, csak kigyúrja magát, mert az tetszik a nőknek. De tekintve, hogy már nem az őskorban vagyunk, ahol fontos, hogy tiszta izom legyen a másik, szerintem nem lényeges... Sose izgulnék rá valakire csak azért, mert izmos. Attól még nem biztos, hogy férfias, és sokuk úgy jár, mint egy kis gorilla, hááát... Nem tudom, ez mennyire jó. De persze van olyan nő, akinek pont ez jön be, mármint nem a gorilláskodás, hanem a csupa izom férfiak...
Én is inkább a magas fiúkat szeretem. Viszont nagyon cseles volt a kérdés...:) A magas férfi csak szimplán magas, de az alacsony izmos is. :P
L23
Szerintem egyértelműen a magas. ;)
Ha egy alacsony pasi nagyon kigyúrt, arról ráadásul az jut rögtön eszembe, hogy ezzel próbálja kompenzálni a dolgot. :P
#6 #7 - előítéletek vannak rendesen. Nem mindenki azért jár edzőterembe, hogy kompenzálja a péniszméret hiányát. Mert hát, akkor a lányok mit akarnak kompenzálni? A mellük hiányát?
Erő szempontjából sem igaz, amit leírt, ha egy parasztgyerek (nem pejoratív értelemben) egész nap krumpliszsákot cipel, nem lesz erősebb, mint aki minimum egy héten háromszor normálisan edz. Tudom, mert a szüleim termelők és kellett itthon dolgoznom, mellette mentem edzeni. Jobb teljesítményem volt, mint aki csak dolgozott.
De ez nem a kérdéshez tartozott, bocsi, csak muszáj volt reflektálnom a tudatlanságra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!