Ha nem merek oda menni a nőkhöz ismerkedni akkor soha se lesz barátnőm? Komolyan nem értem másoknak hogyan sikerül.25f
Mitől félsz amúgy? Csúnya ember vagy, vagy lelkileg, érzelmileg hülyének tartod magad?
Most figyelj rám... én sem mertem odamenni a lányokhoz, de valaki azt súgta nekem hogy nincs semmi veszteni valóm. Hát odamentem az egyik lányhoz egy klubban, félre hívtam, beszélgettünk, feloldódtunk közbe, mert a lányok is ilyenek, ők is paráznak egy kommunikáció közepette egy számára idegen férfival.
Majd lesz úgy is olyan alkalom hogy majd a lány odamegy hozzád, mivel ismerkedni szeretne veled, akkor majd ellököd magadtól, vagy felrúgod???
Már több mint 2 éves a kérdés,semmi változás nincsen úgyan olyan béna vagyok.Sajnos még mindig nem merek oda menni senkihez.Nem is tudom hogy mit kellene mondani.
Nem hiszem hogy oda jönne hozzám egy lány ismerkedni.Eddig se érdekeltem senkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!