Facebook-on lehet "komolyan", vicc nélkül ismerkedni?
Ott mindenféle klub van. Hiperaktívak klubja, menőzzünk, pörögjünk, beszédesek klubja.
Csak pont ezeknek az ellentettje nincs. Ha csinálnék ilyen klubot: otthonülős, csendes, visszahúzódó, nem lépne be senki, lehet, hogy vannak ott olyanok, csak nem merik felvállalni, mert kinevetik a többiek.
Ha ott senki se magát adja, akkor hogy lehet ott ismerkedni?
Melegek, leszbikusok klubja mégis van ott. Csak ilyenbe nem lépnek be, nem igaz, hogy nincs itt ilyen ember, hogy csendes, visszahúzódó, otthonülős.
Mindenki csak pörög, menőzik.
Én még nem próbáltam ott ismerkedni és egy ilyen csoportokban sem voltam még bent, tehát nem tudom.
Ha lenne az az általad említett csoport, akkor még ki is sülhetne belőle valami. Ha jobban belegondolok, én belépnék, mert úgyis engem jellemezne a csoport neve, de nem ismerkedés céljából, hanem, hogy megnézzem milyen a hozzám hasonló emberek élete. De az ismerkedést sem zárnám ki, ha találnék rendes embert. :)
Érdekes, hogy az interneten sem lehet olyan klubot találni, facebook-on kívül, hogy introvertáltak klubja.
Facebook-on van ugyan, de az külföldieknek való. Meg az okosító, motivációs jellegű. Olyan kellene, ahol lehet beszélgetni, ismerkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!