Miért csak alkalmi kavarásokra, szexre vagyok jó a lányoknak? Tényleg csúnya lennék ezek szerint? (kép)
Kedves Utolsó!
Ezzel azért vigyázz, mert te lány vagy és ha ezt csinálod akkor r*bancozás. :) Nem tudni miért, de ugye a fiúknál ez dicsőség minél több lánnyal volt, de nálatok r*banc az aki minél több sráccal, persze ez csak egy jó tanács volt és azt csinálsz amit akarsz! puszillak
A kérdező tényleg csúnya. Nem tudom minek kell folytatni itt tovább a hozzászólást ezek után.
Szexre sem jó, max a hozzá hasonló külsejű lányoknak.
Kedves 15-ös! Itt a 14-es!
Sajnos valamit nem értettél meg, mert pont az volt a lényege, hogy nem zárkóznak el. Buta r*bancok mind az ilyenek a többi női társuk is megveti őket kivéve az idióta barátnőiket, mert nagy valószínűséggel ők is ugyan olyanok. Egyszerű a képlet senkinek a fejébe nem fordulna meg (persze ha kicsit normális), hogy egy ilyen lány legyen a barátnője, mindenki aki teheti csak megy s vadászik egy ilyet egy este aztán annyi is volt. Aztán persze vannak azok is akik egyszer akarnak ilyet és lehet, hogy pont egy olyanba botlasz bele egy este és akkor őt csinálhatod meg. Látszik a csajokon, hogy melyik miért ment le egy szórakozóhelyre vagyis én már látom. Csak semmi nagyképűség, csak te kérdezted. Buta nők meg is érdemlik, hogy szépen kihasználjuk őket, vagyis nem is egészen az, mivel ő is akarja! Szerintem ennyi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!