Tényleg, ennyire fontos a facebook?
"Mire találták fel a telefont és a személyes találkozásokat?"
Bocs, ha valamit akarok, ami ráér, inkább írok fb-n vagy dobok egy emailt, mint, hogy felhívjak valakit. Elvégre arra találták ki.
Szerintem egy szóval sem írtam, hogy helyettesíti a személyes találkozást, de ha valakivel pár szót akarok váltani, akkor miért is tegyem telefonon (pénzért), mintsem valamilyen online felületen (ingyen)?
Ma 16:29
Értem én, de mint írtam van face-em csak nem foglalkozok az adatlapommal, nem like-olok stb... Mint írtam csak chatelni szoktam.
Barátom szerintem jobb, ha nem leszel francbúk kocka szánalmas, amit ott művelnek konkrétan az egész magánéletüket oda pakolják egyesek az életük másról sem szól, mint a facebook-ról ne légy egy az közülük a való világ sokkal mókásabb, mint a közösségihálózat és ezzel nem az RTL-s valóvilágra célzók. :D
Nekem volt már párszor francbukom és egy másik csávó lenyúlta a profilomat azzal csajozot be az, akkor barátnőm ezt látva szakított velem pedig elhiheted, hogy nem én voltam az. Amúgy, meg jobb, ha tőlem tudod ott mindenki fake. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!