Szerintetek ez mi, hogy elkezdek ismerkedni valakivel, de egyik napról a másikra nem válaszol a levelekre, több levelet is írtam?
Figyelt kérdés
Hozzá teszem hogy nem tartom férnek, hogy se szó, se beszéd "le lép". Legalább annyi lrnne brnne, hogy azt mondja, hogy ne haragudj, de nem. De semmi, még ennyi se! Ti mit gondoltok erről?2014. aug. 23. 10:17
1/9 anonim válasza:
Én sem szeretem az ilyet.De nem tudsz vele mit tenni.
2/9 anonim válasza:
Én lány vagyok, de teljesen megszoktam, én is elkezdek valakivel levelezni, és egyszer csak eltünik, mondjuk én sose irok rá, már ugy megszoktam, hogy nem is veszem fel. Biztos nem ér rá, és amikor irogatott akkor olyan állapotban volt, hogy jol eset neki megbeszélni valakivel a dolgait, aztán lehet változás állt be nála. Kezeld helyén ezt a dolgot, igy müködik és nincs nagy jelentősége.
3/9 anonim válasza:
#2-nek szerintem igaza van. + hozzátenném, hogy lehet, hogy van valakije, aki nem nézi jó szemmel, hogy ismerkedik mellette. Sokszor az is szokott lenni (persze bocs, ha te nem vagy ilyen) nálam lányokkal, hogy egy ideig jót dumálunk, irkálunk érdekes dolgokat, aztán már csak én kérdezgetem - ő válaszolgat szintre megy a dolog... Tehát látom, hogy nem érdeklődik, csak úgy egy-egy szóval válaszolgat, olyankor feltételezem, hogy már nem érdeklem és hagyom a fenébe én is :)
4/9 anonim válasza:
az is lehet, hogy feltűnt neki a satnya helyesírásod.
5/9 A kérdező kommentje:
"Csobán": biztos nincs senkije, mert rá is kérdeztem (muszály volt, csak hogy tisztázzuk a dolgokat), de ez még az elején történt, tehát biztos nem emiatt történt a dolog
2014. aug. 23. 11:55
6/9 A kérdező kommentje:
#4 milyen "satnya" helyesírásról beszélsz?
2014. aug. 23. 11:56
7/9 anonim válasza:
És az teljesen elképzelhetetlen, hogy nem mondott igazat? Satnya helyesírás:
*hozzáteszem *fair-nek/fernek *lelép *lenne *benne
9/9 A kérdező kommentje:
"lenne", "benne" csak elírás volt, a többi meg na ne már?
2014. aug. 23. 17:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!