Történt már valakivel olyan, hogy várt arra, hogy XY észrevegye és odamenjen hozzá ismerkedni és megtörtént? (suliba, gimnáziumba)
Figyelt kérdés
Tetszik egy fiu de nem olyan vagyok ,hogy én menjek oda , vagy valamilyen úton módon én tegyek valamit.2014. jan. 11. 17:37
1/1 anonim válasza:
velem ugyan ez volt..1 középsuliba járok egy fiúval aki tetszett nekem meg ilyenek.. és a buliba egyik hétvégén..talán októberbe futottunk össze és elkezdtünk beszélgetni..én sem vagyok ilyen kezdeményezős típus..inkább félénk mint bátor vagyok. de mind2őnk egy kis alkohol hatására összehoztuk ..és még kevertünk is :$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!