Lányok/nők 10es skálán mennyit érdemlek? (kép lent)
2014. aug. 23. 09:52
31/46 anonim válasza:
nem nézel ki rosszul adok egy 8-ast :D
33/46 anonim válasza:
ha lesz csajod mindíg oldalt fogsz állni arra hivatkozva hogy elölröl hülyén nézel ki? :D
34/46 A kérdező kommentje:
nem de amugy van nőm
2014. aug. 23. 13:20
35/46 anonim válasza:
Nem értem mit kell itt ugatni. Olyan képet rak fel amilyet akar. Te rólad meg semmit nem láttunk 69-es. Nyilván azért kérsz rendes profil képet, mert te is tudod, hogy másabb és most nevetsz kép nélkül mint egy hülye kis majom. Miért nem raksz fel magadról szemből képet? Vagy te levágott fejjel csajozol/pasitol? Oh mennyire poénos voltam:D
37/46 anonim válasza:
56% os nehogy agyvérzést kapj :D én minek rakjak ki magamról képet? nincs szükségem ismeretlen emberek véleményére van nekem önbizalmam anélkül is :D én csak kértem töle szemböl egy képet mert kiváncsi voltam :D ja és kérdezö ha van "nöd" akkor miért érdekel más lányok véleménye?
39/46 A kérdező kommentje:
37es ez a fajta közvélemény kutatás önbizalom növelésre szolgál minél több nő tart "vonzónak" annál jobban növekszik az önbizalmad te erről nem is tudtál??
2014. aug. 23. 15:39
40/46 anonim válasza:
de tudtam csak furcsának tartom :D de rendesen itt önbizalom építésröl kb szó sem volt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!