Lányok/nők 10es skálán mennyit érdemlek? (kép lent)
2014. aug. 23. 09:52
12/46 anonim válasza:
Ebben a linkben a 9-es csajok közt van aki a 6-osba tartozik, meg olyan is aki a 4-esbe:D A 6-osban meg láttam egy 9-est. Amúgy meg a kérdező csajozhat a külsejével és akár nagyon szép csajt id foghat. Ez sose a kinéző kinézete alapján megy hanem mennyire divat követő. Na meg mennyire beképzelt. Mert egy gyönyörű lánynak is lehet vonzó egy olyan pasi akinek csak 10/3-as.
13/46 A kérdező kommentje:
10 honnan ismersz?
2014. aug. 23. 10:17
15/46 A kérdező kommentje:
tudom leesett
2014. aug. 23. 10:19
16/46 anonim válasza:
Kinéz?Valahogy?LOL
Olyan mint a fűkasza!:/
17/46 A kérdező kommentje:
a fű kaszábak csak 2 szála van 16 -_-
2014. aug. 23. 10:23
18/46 anonim válasza:
A hajad nagyon szar, vágass valami normális frizurát, és cseréld le ezt az elcsépelt rocker öltözködést.
19/46 anonim válasza:
Szerintem nincs a külsőddel semmi gáz!Legalább van stílusod,nem úgy mint a sok idiótának,akik mind egyformán néznek ki.Öltözködés,hajviselet stb.Nincs veled gond.Egy rocker ne is nézzen ki b-uzinak!
20/46 A kérdező kommentje:
19 ezért megy a zöld pacsi mert igazad van
2014. aug. 23. 10:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!