Sracok, ilyenkor hol vagytok?
A sok billiárdos fellázadt?
Nyugi, csak miattatok van még rendszerben, mint a csocsó is.
Aki nem tud csajozni, az is szórakozzon kicsit. :))))
Lehet fájó, bocsi.
#9 Nyilván h.lye vagy hozzá így érthető a véleményed.
#14 Miből gondolod hogy aki biliárdozik az nem tud csajozni? Nem tudom hogy függ össze a kettő. :D
Kedves Garabonc, nyilván fingom sincs az egészről, bár tulajként.
Nem vagyok tizenéves kis suhanc, mint te, az én koromban még nem sok volt, tudtam használni, sokat nem élveztem, de csajozni ettől függetlenül mindig ment.
Nyilván ez egyeseknek összefügg a csajozással, erre írtam, valaki így, valaki úgy.
Nem tudom hogy #9es vagy 14#es vagy-e de attól tartok mellé lőttél. 25 éves vagyok. Legközelebb talán majd jobban tippelsz. Nem tudom hogy felétek mi a szokás de itt pl. hobbi alapján nem ítélünk meg embereket. De ha szerinted valaki azért biliárdozik mert nem tud csajozni plusz még "kis p*öcsnek" is kell degradálni ahogy a 9.ik kommentelő tette (talán pont te voltál), akkor nagyon tudlak sajnálni hogy idősebb létedre és bártulajként ennyi az alap intelligenciád.
Remélem ezt az állás pontodat a vendégeiddel is közölni szoktad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!