Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy kezdeményezzek?

Hogy kezdeményezzek?

Figyelt kérdés

Rendszeresn járok egy dohány boltba.Mondhatni napi szinten,mert van ott egy gyönyörű szép eladó lány.Össze össze nézünk de semmi komolyab nem történt.Viszont én jobban meg szeretném ismerni.Hogy kezdeményezzek?:D

Tudom hülye kérdés,de nem sok tapasztalatom van ilyen téren.

2014. aug. 21. 22:50
 1/7 anonim ***** válasza:

ha reggel mész:

szia szép napunk van nem gondolod?

mond valami ha szimpatikus vagy neki

erre te ha pozitív amit mond arra gondoltam h vége a munkaidődnek itt a közelben van egy fagyizó és egy kehely mellet beszélgethetnénk.

rossz idő esetén is ha egy húron pendül el kell hívni ha az elhívásnál pattint akkor ennyi

2014. aug. 21. 22:53
 2/7 Marko polo ***** válasza:
"Mondcsak te melyiket ajánlanád ? Te melyiket szoktad a szádba venni ? "
2014. aug. 21. 22:54
 3/7 anonim válasza:
talán kérdezd meg eljönne -e egy randira ...
2014. aug. 21. 22:54
 4/7 A kérdező kommentje:

Ez a szép idő nem túl maradi a mai lányoknál?:D

Általában délután/este szoktam menni.Ezt a dolgot hogy melyiket ajánlanád kilőve mert ha már megyek be tudja melyiket szoktam.:)

Rohadt balf**znak érzem magam:/

2014. aug. 21. 22:58
 5/7 anonim ***** válasza:

miért akarsz olyan lenni mint a többi ember miért nem vagy kicsit egyéniség?

nekem működött pár eseten igaz én csak önbizalmat akartam növelni egyikkel sem akartam összejönni.

2014. aug. 21. 23:02
 6/7 anonim válasza:

ha már látott 1000x akk úgyis mind1 a szép idő ..

legegyszerűbb megkérdezni nem -e jönne el egy kv-ra ...

a kimenetel önmagáért beszél ...

2014. aug. 21. 23:02
 7/7 A kérdező kommentje:
Semmi kép nem akarom olyan lenni mint a többi ember.Nagyon nem is tudnàk,mert eléggé eltérek mint külsőleg mint lelkileg a velem egykoruak nagy többségétől.Mondhatni én még a "régi" vágásu ember vagyok.Csak ezt nem tudom hogy neki mi tetszik.Ezért is nem merek bármi olyat tenni.:$
2014. aug. 21. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!