Hol lehet normális magyar értékeket tisztelő férfit találni?
Figyelt kérdés
Lehet, hogy én keresem rossz helyen, vagy már teljesen el tűntek? Eddig 2 komoly kapcsolatom volt. Mind a kettő két külön világ. Az egyik USA majmoló volt, a másik meg Angliát istenítette. Nem tudom, lehet én vagyok már régimódi de miért nem lehet olyan férfit találni, akinek a magyar értékek a fontosak? Én - a sok probléma ellenére is - szeretem a népemet, határon belül és kívül egyaránt. Nekem fontosak a tradíciók, a népművészet, stb. Nem azt mondom, hogy legyen hungarista, vagy akármi, de tartsa fontosnak a magyarságát és ne más országokat majmoljon. Nem tudom, én gondolkodom rosszul?2014. aug. 21. 17:52
11/24 anonim válasza:
9-es: Dehogynem. Aki nem látja azt, hogy milyen egy túlfejlett, elégedetlenkedő, minden lében kanál, begyöpösödött nemzet vagyunk, az nem tudom, nem itt él, hanem egy párhuzamos valóságban vagy egy másik Magyarországon vagy valami. Másrészt pedig ha így élem meg a hazámat, akkor igenis jogom van így megélni, nem értem, hogy ezen mit kell kritizálni? Basszus, vesszünk már össze azon, hogy kinek milyen tapasztalatai vannak az életről!
12/24 anonim válasza:
Anglia valóban jobb hely, tapasztalatból mondom, kellemesebb kint élni mint itthon, és nem feltétlenül csak a jobb megélhetés miatt. Nem értem továbbra sem, miért lenne kötelező szeretni ezt az országot vagy az itteni embereket. Semmit nem kötelező szeretni.
14/24 anonim válasza:
szeretem ezt az országot, de nem tudom mit kellene istenítenem rajta. egy szűk réteget kivéve lassan éhen döglünk itt mindannyian.
15/24 anonim válasza:
én már magába a kérdésbe is beleborzongtam, hogy vajon mit takarhat az a bizonyos normális magyar érték, de azért csak sikerült körülírnod. válaszolni mindenesetre nem tudok, mert számomra nem sokat jelent a magyarság fogalomköre...
16/24 anonim válasza:
Szerintem néptáncosok, etnográfusok, helyi népzenészek körében elég sok ilyet találni. Meg úgy vettem észre, hogy a történészek körében elég sok olyan személy van, aki az általad említett kategóriába tartozik (természetesen nem mindenki). Valószínűleg a jelenlegi kormánypártok tagjai között is hasonló értékvilágú emberre találsz. Persze azért azt nem tartom jó ötletnek, hogy valaki pártalapon keressen szerelmet.
17/24 anonim válasza:
Te nem Magyarországot, hanem valami romantikus álomképet szeretsz, ami sosem, maximum csak nagyon szűk körben volt igaz és valós. És nagyon tévedsz, szerintem az szereti ezt az országot, aki ennek hangot ad, nem pedig az, aki egy egész nemzetet becsapva torzítja el a magyar valóságot, hogy még csak tudomásunk se legyen arról, amin változtatni kellene.
18/24 anonim válasza:
Szerintem az jó dolog ha valaki szereti a hazáját.A saját népe kultúráját,hagyományait és művészetét.Így ismeretlenül is becsüllek azért amiért ilyen vagy.Sajnos egyre kevesebb ilyen ember van közöttünk.De azért még vagyunk néhányan akik büszkék vagyunk arra hogy Magyarnak születtünk.
19/24 anonim válasza:
18: Ha ennyire büszke vagy a magyarságodra, akkor talán a magyar helyesírással is megismerkedhetnél...
20/24 anonim válasza:
Utolsó: a "magyar" szót kisbetűvel írják.
Kérdező: nem nagyon fogsz ilyen embert találni, a határok nyitottak, az emberek látják, hogy más országok mennyivel jobbak, mennyivel élhetőbbek, ezért szerencsére sokan elfordulnak a nacionalizmustól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!