Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Meg rohadok érte, de nem...

Meg rohadok érte, de nem tudom hogy ő mit érez?

Figyelt kérdés

Nem csak az a probléma hogy nem tudom mit érez irántam, hanem a kicsi korkülömbség is aggaszt. :(

Ő 27 lesz novemberben, én meg 16.

Már lassan 1 éve hogy először észrevettem és azóta csak rá tudok gondolni...

Győnyörű kék szemei vannak és mikor a szemembe néz elgyengülnek a lábaim, és elég gyakran végig néz ő is engem.

Eddig nem is hittem volna hogy észre vesz, eléggé kivagyi a pasas, de én mégis megrohadok érte!

Tegnapig nem is hittem volna, hogy érdeklem őt, de anyám mikor haza ért a munkábó (vele dolgozik együtt), azt mondja nekem, hogy a "kicsi huszárom" (ezt a nevet azért kapta mert lovagolni szokott <3 :D) megkérdezte anyámtól, hogy a lányodat mért nem hozod? (mármint cirkot szednixd)

Aztán meg mikor jönnek haza mondja az egyik koma anyámnak: -Mért nem ugrasz le a kocsiról? A "kicsi huszárom" meg erre -Mért ugrana le?!

-Mert itt lakik. És erre ő: -Hol? Hol?

Érdekli mit csinálok, meg hol lakom...

Szokta vinni a tejet én minig oda megyek a piactérre hogy láthassam xd persze ő is állandóan tekinget felém, de mégis mi tévő legyek, vajon van eséjem nála, várjak türelmessen még ő nem kezdeményez vagy vessem rá magam xd segítsetek kérlek, és a korkülömbség most nem számít!!!

2014. aug. 21. 08:17
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
cigány-e vagy?
2014. aug. 21. 13:07
 12/12 A kérdező kommentje:
Nem vagyok cigány! Magyar vagyok!
2014. aug. 21. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!