Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Meg rohadok érte, de nem...

Meg rohadok érte, de nem tudom hogy ő mit érez?

Figyelt kérdés

Nem csak az a probléma hogy nem tudom mit érez irántam, hanem a kicsi korkülömbség is aggaszt. :(

Ő 27 lesz novemberben, én meg 16.

Már lassan 1 éve hogy először észrevettem és azóta csak rá tudok gondolni...

Győnyörű kék szemei vannak és mikor a szemembe néz elgyengülnek a lábaim, és elég gyakran végig néz ő is engem.

Eddig nem is hittem volna hogy észre vesz, eléggé kivagyi a pasas, de én mégis megrohadok érte!

Tegnapig nem is hittem volna, hogy érdeklem őt, de anyám mikor haza ért a munkábó (vele dolgozik együtt), azt mondja nekem, hogy a "kicsi huszárom" (ezt a nevet azért kapta mert lovagolni szokott <3 :D) megkérdezte anyámtól, hogy a lányodat mért nem hozod? (mármint cirkot szednixd)

Aztán meg mikor jönnek haza mondja az egyik koma anyámnak: -Mért nem ugrasz le a kocsiról? A "kicsi huszárom" meg erre -Mért ugrana le?!

-Mert itt lakik. És erre ő: -Hol? Hol?

Érdekli mit csinálok, meg hol lakom...

Szokta vinni a tejet én minig oda megyek a piactérre hogy láthassam xd persze ő is állandóan tekinget felém, de mégis mi tévő legyek, vajon van eséjem nála, várjak türelmessen még ő nem kezdeményez vagy vessem rá magam xd segítsetek kérlek, és a korkülömbség most nem számít!!!

2014. aug. 21. 08:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Kicsi angyalom,olyan ártatlanul naiv vagy*.*
2014. aug. 21. 08:22
 2/12 anonim ***** válasza:

"hanem a kicsi korkülömbség is aggaszt. :(

Ő 27 lesz novemberben, én meg 16."

Hol kicsi? Normális vagy te?

2014. aug. 21. 08:22
 3/12 A kérdező kommentje:

Ja és remélem megértitek hogy nem tudom őt elfelejteni, hiába is jönnétek azokkal a válaszokkal :(

meg hogy a törvény büntetné.. istenem már még a szerelem is büntetendő dolog, akkor büntessenek engem nem érdekel senki és semmi csak ő! :)

2014. aug. 21. 08:23
 4/12 anonim ***** válasza:

Ez csak részedről egy plátói "szerelem". Nagyon beleéled magad a semmibe. Ennyi idősen egy pasi már családot szeretne. Ha meg lát egy ilyen kis ártatlan lányt, akkor csak is egy valamit szeretne tőled. Addig fogja csűrni, csavarni a dolgokat, szépeket mond esetleg, míg el nem éri a célját és aztán ott hagy téged.

Szerintem foglalkozz a saját korosztályoddal. Felejtsd el őt.

"vagy vessem rá magam xd " Ebben a mondatrészben mutatkozik meg az éretlenséged!

2014. aug. 21. 08:27
 5/12 A kérdező kommentje:
De hát 2 év múlva már én is felnőtt korú leszek és ha neki család kell én megadnám neki! Jó nem most, de már 2 év múlva igen!
2014. aug. 21. 08:30
 6/12 anonim ***** válasza:

"Eséjed" sincs rá...

Viszont a nyelvtan órákat látogasd lelkesen addig is, az sose árt.

2014. aug. 21. 08:35
 7/12 anonim ***** válasza:

Bocsi, de neked teljesen elment az eszed! 18 évesen akarsz te szülni?? Hiszen még te magad is gyerek vagy! Szerintem halvány fogalmad sincs, hogy mit jelent, amit írtál: "ha neki család kell én megadnám neki".

Éljél, most ez a lényeg, nagyon fiatal vagy. Ennyire csalódtál a korosztályodbeli pasikban, hogy egy 11 évvel idősebb kell neked? Szerintem, csak neked kell, de a pasinak úgysem fogsz kelleni, mert éretlen kislány vagy a szemében.

De ha szükséged van egy jó nagy csalódásra, leégetésre, akkor csinálj, amit akarsz.

De jobb ha tudod, egy érett 27 éves férfi, teljesen másképpen gondolkodik, mint egy éretlen 16 éves lány, aki még csak most csöppen bele a világba.

2014. aug. 21. 08:36
 8/12 anonim ***** válasza:
Aranyos kis falusi szappanyopera
2014. aug. 21. 08:36
 9/12 A kérdező kommentje:

Nélküle élni nem tudok, meg hát van egy barátnőm aki télen szülte meg a gyermekét most idén 17 éves a pasija 46!

anyám is 18 évesen szült és én sem akarok sokat várni vele, persze azért nem akarok 18 alatt de azért sokáig sem akarok várni!

2014. aug. 21. 08:41
 10/12 anonim ***** válasza:

"Nélküle élni nem tudok, meg hát van egy barátnőm aki télen szülte meg a gyermekét most idén 17 éves a pasija 46! "

Jaaa értem, akkor természetes, persze, áldásom rátok.

Sok eszed van neked is :)

2014. aug. 21. 08:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!