Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Srácok, miért teszitek ezt? L

Srácok, miért teszitek ezt? L

Figyelt kérdés
Sokan írtok rám az oldalon, hogy ismerkednétek velem, mikor kifejtem a véleményem, főleg, ha szexualitás témakörben. Persze nem hajtalak el titeket, de van barátom és nem hagynám el, csalnám meg. Csak azt nem értem, hogy miért úgy kezdtek egy ismerkedést, hogy mondjak én témát, amiről beszélhetünk. Ti akartok megismerni, nem? Ha itt nem vagytok határozottak, a való életben hogy szólítotok le egy lányt? Tisztelet a kivételnek. Én hiszem azt, hogyha egy kicsit férfiként viselkednétek, határozottabban, akkor megtalálhatnátok a boldogságot. Mi lányok sem harapunk csak legyen olyan a srác, akivel érdemes lehet többet is kihozni és akkor nincs akadály akár egy randinak sem. De ha ti vagytok határozatlanok, akkor mi hogy legyünk határozottak? És most nem a szexfelhívásokra értem.

2014. aug. 21. 01:29
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
És ezért én sem ismerkedek már meg akiket úgymond ismerek azokkal sem mert nem kíváncsiak rám és ez lehangoló is.
2014. aug. 25. 22:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!