Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Srácok, miért teszitek ezt? L

Srácok, miért teszitek ezt? L

Figyelt kérdés
Sokan írtok rám az oldalon, hogy ismerkednétek velem, mikor kifejtem a véleményem, főleg, ha szexualitás témakörben. Persze nem hajtalak el titeket, de van barátom és nem hagynám el, csalnám meg. Csak azt nem értem, hogy miért úgy kezdtek egy ismerkedést, hogy mondjak én témát, amiről beszélhetünk. Ti akartok megismerni, nem? Ha itt nem vagytok határozottak, a való életben hogy szólítotok le egy lányt? Tisztelet a kivételnek. Én hiszem azt, hogyha egy kicsit férfiként viselkednétek, határozottabban, akkor megtalálhatnátok a boldogságot. Mi lányok sem harapunk csak legyen olyan a srác, akivel érdemes lehet többet is kihozni és akkor nincs akadály akár egy randinak sem. De ha ti vagytok határozatlanok, akkor mi hogy legyünk határozottak? És most nem a szexfelhívásokra értem.

2014. aug. 21. 01:29
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Az is egy kiindulás.

2014. aug. 21. 01:40
 12/21 anonim válasza:
Akkor velem még nem beszélgettél. Nálam pont az van, hogy kérdezgetek és 10-ből 9 lány csak tőmondatokban képes válaszolni.
2014. aug. 21. 01:42
 13/21 A kérdező kommentje:

Érdekes… De lehet csak azért van, mert a szexuálisan nem kiéhezettek nem válaszolnak ilyen üzenetekre. Vagy nem tudom.

2014. aug. 21. 01:45
 14/21 anonim ***** válasza:

jogos a felvetésed és nevezhető a létező legnagyobb bakinak ismerkedéskor.

kontroll átadásnak nevezik szaknyelven.

de ez szolgálhat szűrőként is-nem tudatosan szolgál is-.

2014. aug. 21. 01:45
 15/21 anonim ***** válasza:
Nagyon tetszik, hogy a második válaszoló nyomatja a dumát a swag-ről, de közben gőze sincs a jelentéséről -.-
2014. aug. 21. 10:43
 16/21 anonim válasza:
privátba ellinkeled a facedet? kivancsi vok rátok :3 ha nem baj :D
2014. aug. 21. 12:56
 17/21 pinkpancser ***** válasza:

Még én sem írtam! Pedig én kimondottan határozott vagyok... bár ez nem biztos... vagyis nem is tudom... :)

Egyébként meg hasznos lehet úgy kezdeni az ismerkedést, hogy valaki témát kér. Ha netán írsz, azt másik ismerkedésnél már felhasználhatja :)

2014. aug. 21. 14:36
 18/21 anonim ***** válasza:

Én nem írogatok senkinek sem, de én is ilyen lennék. Nem tudok csak úgy témákat felhozni és beszélgetni, nőkkel végképp nem.

A való életben sem szólítok le nőket.

25F

2014. aug. 21. 17:04
 19/21 anonim ***** válasza:

Először is a pénz tényleg sokszor előkerül.

Én elég sokat beszélek az oldalon lányokkal és nem várok senkitől többet csak barátságot. A való életbe főleg azért nincs barátnőm mert félek a visszautasítástól. Nagyon pesszimista vagyok és csak úgy tudom elképzeni a visszautasítást hogy....durva lenne....(és szerintem még sokan vannak ilyenek.

Remélem ezzel néhány kérdésed megválaszoltam.

2014. aug. 21. 21:31
 20/21 anonim ***** válasza:
#12 Ugyan ez van nálam is.. Beszélgetek(nék) egy lányal de nem tud normális válaszokat aztán meg mikor otthagyom én vagyok a hibás hogy miért nem akarok vele beszélni.
2014. aug. 25. 22:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!