Srácok, miért teszitek ezt? L
Az is egy kiindulás.
Érdekes… De lehet csak azért van, mert a szexuálisan nem kiéhezettek nem válaszolnak ilyen üzenetekre. Vagy nem tudom.
jogos a felvetésed és nevezhető a létező legnagyobb bakinak ismerkedéskor.
kontroll átadásnak nevezik szaknyelven.
de ez szolgálhat szűrőként is-nem tudatosan szolgál is-.
Még én sem írtam! Pedig én kimondottan határozott vagyok... bár ez nem biztos... vagyis nem is tudom... :)
Egyébként meg hasznos lehet úgy kezdeni az ismerkedést, hogy valaki témát kér. Ha netán írsz, azt másik ismerkedésnél már felhasználhatja :)
Én nem írogatok senkinek sem, de én is ilyen lennék. Nem tudok csak úgy témákat felhozni és beszélgetni, nőkkel végképp nem.
A való életben sem szólítok le nőket.
25F
Először is a pénz tényleg sokszor előkerül.
Én elég sokat beszélek az oldalon lányokkal és nem várok senkitől többet csak barátságot. A való életbe főleg azért nincs barátnőm mert félek a visszautasítástól. Nagyon pesszimista vagyok és csak úgy tudom elképzeni a visszautasítást hogy....durva lenne....(és szerintem még sokan vannak ilyenek.
Remélem ezzel néhány kérdésed megválaszoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!