Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Srácok, miért teszitek ezt? L

Srácok, miért teszitek ezt? L

Figyelt kérdés
Sokan írtok rám az oldalon, hogy ismerkednétek velem, mikor kifejtem a véleményem, főleg, ha szexualitás témakörben. Persze nem hajtalak el titeket, de van barátom és nem hagynám el, csalnám meg. Csak azt nem értem, hogy miért úgy kezdtek egy ismerkedést, hogy mondjak én témát, amiről beszélhetünk. Ti akartok megismerni, nem? Ha itt nem vagytok határozottak, a való életben hogy szólítotok le egy lányt? Tisztelet a kivételnek. Én hiszem azt, hogyha egy kicsit férfiként viselkednétek, határozottabban, akkor megtalálhatnátok a boldogságot. Mi lányok sem harapunk csak legyen olyan a srác, akivel érdemes lehet többet is kihozni és akkor nincs akadály akár egy randinak sem. De ha ti vagytok határozatlanok, akkor mi hogy legyünk határozottak? És most nem a szexfelhívásokra értem.

2014. aug. 21. 01:29
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
94%
Én nem ismerkednék veled, ha megnyugtat.
2014. aug. 21. 01:30
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
aztán meg bealáztok mert nem vagyunk gazdagok és swagek...
2014. aug. 21. 01:30
 3/21 anonim ***** válasza:
97%
kérdező,szerinted akik ezen az oldalon próbálnak csajozni azok mennyire lehetnek magabiztosak és határozottak?
2014. aug. 21. 01:31
 4/21 anonim ***** válasza:
Én általában rá szoktam írni itt emberekre, lányokra, de nem ismerkedési céllal. Tényleg volt olyan is, hogy egy lány beszélgetni akart az oldalon, ilyen volt a kérdése, és megkérdeztem tőle, van-e kedvenc témája. Ez nem hiszem, hogy gond lenne, hiszen nem ismerkedni, férfiaskodni akarok itt.
2014. aug. 21. 01:31
 5/21 A kérdező kommentje:

Egyáltalán nem. Egy kapcsolatban sose a pénznek kell a legfontosabbnak lennie.

#1 tudom, te még nem is írtál :)

De legalább kérdezhetnétek valamit, amin el lehet indítani egy beszélgetést.

2014. aug. 21. 01:32
 6/21 anonim ***** válasza:
akkor írj hátha sikerül elindítani egyet
2014. aug. 21. 01:33
 7/21 A kérdező kommentje:

Az más, de én sose azt írom ki, hogy ismerkednék. Csak a véleményem fejtem ki vagy segítek.

2014. aug. 21. 01:35
 8/21 anonim ***** válasza:
én aszt szoktam megkérdezni de nem csak itt akár élőben is vagy bárhol hogy mivel tölti a szabadidejét mert ebből kiderülhetnek közös pontok amin tovább lehet menni.
2014. aug. 21. 01:35
 9/21 anonim ***** válasza:
Velem nyugodtan beszélgethetsz, csak mond miről szeretnél :D
2014. aug. 21. 01:39
 10/21 anonim ***** válasza:
24%
az itteni fiúk többsége szerencsétlen...mellesleg azért lettem lepontozva is mert nem tetszett nekik a véleményem a sok kisf**zunak :P :**
2014. aug. 21. 01:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!