Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ki szeretne ismerkedni?

Ki szeretne ismerkedni?

Figyelt kérdés

Már nagyon unom a rengeteg ismerkedős hülyeséget, mintha ez egy párkereső lenne...

Arra gondoltam hogy itt lehetne ismerkedni, de nem úgy hogy elhúzunk a privát francba, hanem itt nyugodtan lehet ismerkedni.

- "[NÉV]:" Így jelzed ki felé irányul a kérdésed/válaszod.

- Ha nincsen beállítva hogy a felhasználóneved legyen látható, akkor az írásod után jelezd az "átmeneti nick neved"

- Ha ezután látok még ismerkedős vackot, akkor telespam-elem szutyokkal.

2014. aug. 21. 01:14
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
Kettes vagyok, áruld már el, hány figyelmeztetés után rúgnak ki, mert nekem már van kettő, és tartok attól, hogy három a magyar igazság :D bár egyik sem súlyos, nem veszekedtem, nem szóltam be, csak egy kérdést tettem fel egymás után 2 nap (ami igazából feltehető kérdés lett volna akár minden nap), és egy értelmetlent is sikerült kérdeznem.
2014. aug. 21. 01:22
 12/32 anonim ***** válasza:
11 változó,de bármikor újraregisztrálhatsz
2014. aug. 21. 01:24
 13/32 anonim ***** válasza:
Csak jó böngészni a már megválaszolt kérdéseket, illetve a feltetteket, de be is fogom, mert még kivágnak offolásért ;o
2014. aug. 21. 01:25
 14/32 anonim ***** válasza:
mi?
2014. aug. 21. 01:26
 15/32 A kérdező kommentje:

#10-es: Hidd el még ennek is több értelme van mint annak hogy ide járnak a nyomi fiúk csajozni, a qva lányok meg szexpartnert keresni... Hát nem szánalmas? :(

#11-es: Kettes vagyok, áruld már el, hány figyelmeztetés után rúgnak ki, mert nekem már van kettő, és tartok attól, hogy három a magyar igazság :D bár egyik sem súlyos, nem veszekedtem, nem szóltam be, csak egy kérdést tettem fel egymás után 2 nap (ami igazából feltehető kérdés lett volna akár minden nap), és egy értelmetlent is sikerült kérdeznem.

Hát asszem úgy három körül. Nem tudom, jó régen volt. Egy ideje nem voltam errefele. Én sem káromkodtam, mert nem szoktam, mert az jobban idegesíti az embereket ha higgadt vagyok. Hát egyszer azért rúgtak ki, mert nem tetszett valakinek a véleményem és elkezdtek minuszolgatni, amire én leírtam mi ezzel a gyerekes dologgal a problémám. Aztán meg kiírtak rólam egy kérdést, és oda is megírtam a magamét, a többire nem igazán emlékszem. :D

2014. aug. 21. 01:26
 16/32 anonim ***** válasza:
nálad nem nyomibb itt senki
2014. aug. 21. 01:28
 17/32 A kérdező kommentje:
#16-os: Még jó hogy így ismersz.
2014. aug. 21. 01:33
 18/32 anonim ***** válasza:
én ismerlek
2014. aug. 21. 01:36
 19/32 A kérdező kommentje:
#18-as: Azt nem hinném. Nincsenek ismerőseim.
2014. aug. 21. 01:38
 20/32 anonim ***** válasza:
Nem admin hanem moderátor ;)
2014. aug. 21. 01:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!