Nagyon szép lányok! Szeretne valaki ismerkedni egy nem túl jóképű fiúval?
Tudom, tudom: nem jó marketing a rossz tulajdonságokkal reklámozni egy terméket. Egyszerűen csak nem akarok zsákbamacskát árulni, meg talán az őszinteségnek is van előnye.
25 évesen ott tartok, hogy még soha nem volt olyan barátnőm, aki igazán az esetem lett volna, pedig nem az agyonplasztikázott, szilikonmellű nők vonzanak. Ehhez nyilván hozzátartozik az is, hogy későn érő típus és introvertált vagyok.
Gondoltam, hogy eljött az ideje annak, hogy más módszereket is megpróbálja, mint amelyekkel eddig próbálkoztam. A lényeg, hogy vannak jó tulajdonságaim is: viszonylag értelmes és művelt vagyok, többek szerint a humorérzékemmel sincs gond, illetve az eddig visszajelzések alapján az ágyban is jó vagyok.
Tetszett az al reklám szöveged, ha nem lenne párom rád írnék.
Élőben legyél ilyen. Tuti siker. Főleg, ha tényleg jó a humorod.
25L
A szépség egy relatív fogalom! Ilyenkor arról a bizonyos szépségről írnod kéne, hogy Neked mi számít szépnek!
"...illetve az eddig visszajelzések alapján az ágyban is jó vagyok." *eddigi. Igen, ez egy pozitív dolog. De nem biztos, hogy az ismerkedés ezen szakaszában! Fontos dolog, mert tönkreteheti a kapcsolatot, viszont most megosztottad ország-világ előtt (ami még nem is olyan nagy baj), és emellett a leányzóban még most "mínusz pontotként" léphet fel. Amiatt, hogy ez az egyik legfontosabb jó tulajdonsága, mit akar akkor velem?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!