Ki szeretne ismerkedni?
Figyelt kérdés
Már nagyon unom a rengeteg ismerkedős hülyeséget, mintha ez egy párkereső lenne...
Arra gondoltam hogy itt lehetne ismerkedni, de nem úgy hogy elhúzunk a privát francba, hanem itt nyugodtan lehet ismerkedni.
- "[NÉV]:" Így jelzed ki felé irányul a kérdésed/válaszod.
- Ha nincsen beállítva hogy a felhasználóneved legyen látható, akkor az írásod után jelezd az "átmeneti nick neved"
- Ha ezután látok még ismerkedős vackot, akkor telespam-elem szutyokkal.
2014. aug. 21. 01:14
1/32 anonim válasza:
Ez így nem fog menni, mert jelenleg az oldal használóinak csak bizonyos százaléka lelhető fel ITT.
2/32 anonim válasza:
Akkor bizony nem lesz hosszú életű a felhasználód.
3/32 A kérdező kommentje:
#2-es: Ez már vagy a 10-edik. Valamiért mindig kirúgnak. Talán mert túl őszínte voltam. De beszéltem már az egyik adminnal, jófej. :D
2014. aug. 21. 01:17
4/32 anonim válasza:
Eégybként ez olyan, mint valami elemnek a márkaneve: TELESPAM-elem.
" TELESPAM-elem, a lemeríthetetlen! "
5/32 anonim válasza:
ha most felteszek egy ilyen kérdést és minden szutykodat jelentem hogy kitiltsanak akkor egy igazi rosszfiú vagyok ami a lányokat is vonza?
7/32 A kérdező kommentje:
PomeeSmith:
Nem tudom. Tedd fel a kérdést. De ez melyik kategóriába illhet?
2014. aug. 21. 01:19
8/32 A kérdező kommentje:
#6-os: Attól függ milyen. Milyen? ^_^
2014. aug. 21. 01:21
10/32 anonim válasza:
Hát ennek qurva sok értelme van! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!