A szép lányoknak miért a focisták tetszenek?
Elég sok szép lányt ismerek, persze mindet barátilag, és a többségnek mind a tipikus "focista" fiúk tetszenek: akik az említett sportot játsszák, nagyon divatos kefe (és kicsit egyen-) hajuk van, valamint eléggé szűk a szókincsük.
Miért ilyen divatosak az említett fiúk?
Tehát ha jól értem, azt sérelmezed, hogy felszínes mód külső alapján választanak, miközben már te is alapból "szép lányokra" tetted fel a kérdést?
Fránya dolog ez a kettős mérce. Vannak normális lányok akik belső értéket keresnek egy férfiban, csak ehhez neked is olyan lányt kéne keresned, aki jobban figyel a belső fejlődésére semmint arra, hogy milyen képet tolhat magáról közösségi oldalakra.
26/F
Nem sérelmezek semmit. Feltettem egy kérdést, ami - úgy tudom - az oldal rendeltetés szerű használata. Az a tény, hogy egyesek rögtön hátsó szándékot, valaminek a "sérelmet" látnak mögötte, tipikus példája annak, hogy az ember magából indul ki.
Kérem, hogy nyitottabb emberek válaszoljanak, ne ilyen megkeserültek. ;)
“legtöbb focista izmos és helyes”
Ugyan miért lenne “helyes” a legtöbb focista? 😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!