Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A szép lányoknak miért a...

A szép lányoknak miért a focisták tetszenek?

Figyelt kérdés

Elég sok szép lányt ismerek, persze mindet barátilag, és a többségnek mind a tipikus "focista" fiúk tetszenek: akik az említett sportot játsszák, nagyon divatos kefe (és kicsit egyen-) hajuk van, valamint eléggé szűk a szókincsük.

Miért ilyen divatosak az említett fiúk?

2014. aug. 20. 22:06
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Lehet megjegyzéseket tenni aszókincsemre, persze, de tény, hogy sokkal választékosabban beszélek, mint a korombeliek. :) Egyébként nem tudom, hogy ez mennyiben releváns a kérdés szempontjából.
2014. aug. 20. 22:20
 12/17 anonim ***** válasza:

Tehát ha jól értem, azt sérelmezed, hogy felszínes mód külső alapján választanak, miközben már te is alapból "szép lányokra" tetted fel a kérdést?

Fránya dolog ez a kettős mérce. Vannak normális lányok akik belső értéket keresnek egy férfiban, csak ehhez neked is olyan lányt kéne keresned, aki jobban figyel a belső fejlődésére semmint arra, hogy milyen képet tolhat magáról közösségi oldalakra.

26/F

2014. aug. 20. 22:54
 13/17 A kérdező kommentje:

Nem sérelmezek semmit. Feltettem egy kérdést, ami - úgy tudom - az oldal rendeltetés szerű használata. Az a tény, hogy egyesek rögtön hátsó szándékot, valaminek a "sérelmet" látnak mögötte, tipikus példája annak, hogy az ember magából indul ki.

Kérem, hogy nyitottabb emberek válaszoljanak, ne ilyen megkeserültek. ;)

2014. aug. 20. 22:57
 14/17 anonim válasza:
Felejtsd már el,ez baromság :DD
2014. aug. 20. 23:57
 15/17 anonim ***** válasza:
Add Uram,hogy megérthessem a nőket!
2014. aug. 21. 15:12
 16/17 anonim válasza:
Ez baromság. Egy focistának lehet bő szókincse is (pl a barátomnak is) Nyilván a legtöbben buták, de azért nem kell általánosítani. Egyébként meg a legtöbb focista izmos és helyes, ami bejön a lányoknak..
2018. júl. 26. 17:45
 17/17 A kérdező kommentje:

“legtöbb focista izmos és helyes”

Ugyan miért lenne “helyes” a legtöbb focista? 😂😂😂

2018. dec. 15. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!