Szeret e vagy nem? (lent)
15 éves vagyok nekem már régóta tetszett egy lány az osztályomból,kb 1 hónappal ezelött egy bulin megmondtam ,hogy tetszik nekem és ő azt felelte, hogy csak barátként tekint rám. Pár héttel utána egy rendezvényen újra találkoztunk köszöntünk stb. kb 1 óra múlva táncoltam egy másik lánnyal és ő a távolból figyelt és amikor kijöttünk a azzal a lánnyal a táncparketről olyan csúnyán nézett rá a másik lányra ,mint akit megakart volna ölni.
Szerintetek érez valamint irántam???
A válaszokat előre is köszi! :)
Ő egy normális lány soha nem bántott meg semmivel velem mindig kedves volt! :)
Amúgy az a csaj az uncsitesóm uncsitesója volt!! xD
Megeshet, hogy nem vagy közömbös neki.
De ha így is van, max barátként viselkedj vele. Hülyéskedj, beszélgess. De hajts rá.
A barátzónából az egyedüli kiút, ha nem próbálsz kijutni belőle, persze, miután már mondtad neki, hogy bejön neked. Ha van esélyed, akkor ezzel a viselkedéssel sikerülhet megkedveltetned magad vele. És ő emlékezni fog arra, amit mondtál neki anno.
Egyébként
az "uncsitesód uncsitesója" lehet:
-egy csaj, akivel nem vagytok vér szerinti rokonok
-a másodunokatesód (közös dédszülő), rokon
-a testvéred
-te
A csajnak csak az első esetben van joga féltékenynek lenni, így nem mindegy.
Én két hónapon keresztül voltam barát zónában. Nagyon egyszerű kijönni belőle. Elmondod napont a csajnak hogy úgyis kellesz neki, csak nem tudja, aztán egy idő után váratlanul csókold meg vagy hasonló és ggwp megvagy. :D
Mondjuk a lánnyal akivel vagyok most (14/F-15/L) már akkor is legjobb barátok voltunk (és ma fél éve :3), de próba csersznye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!