Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szeret e vagy nem? (lent)

Szeret e vagy nem? (lent)

Figyelt kérdés

15 éves vagyok nekem már régóta tetszett egy lány az osztályomból,kb 1 hónappal ezelött egy bulin megmondtam ,hogy tetszik nekem és ő azt felelte, hogy csak barátként tekint rám. Pár héttel utána egy rendezvényen újra találkoztunk köszöntünk stb. kb 1 óra múlva táncoltam egy másik lánnyal és ő a távolból figyelt és amikor kijöttünk a azzal a lánnyal a táncparketről olyan csúnyán nézett rá a másik lányra ,mint akit megakart volna ölni.

Szerintetek érez valamint irántam???

A válaszokat előre is köszi! :)

2014. aug. 20. 00:03
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
* kijöttünk azal*
2014. aug. 20. 00:04
 2/11 A kérdező kommentje:
*azzal*
2014. aug. 20. 00:04
 3/11 anonim válasza:
sztem nem csak jól esett neki h utána kostlatsz és amikor meglátta h már nem irigykedni kezdett habár ha mondjuk elkezdenél másokkal is találkozgatni meg ilyenek egy idő után lehet h olyan irigyé válna h megprobálná veled :)
2014. aug. 20. 00:06
 4/11 A kérdező kommentje:

Ő egy normális lány soha nem bántott meg semmivel velem mindig kedves volt! :)

Amúgy az a csaj az uncsitesóm uncsitesója volt!! xD

2014. aug. 20. 00:14
 5/11 A kérdező kommentje:
(akivel tánciltam) :)
2014. aug. 20. 00:15
 6/11 A kérdező kommentje:
*táncoltam* bocs ma nem tudom mi van velem mindent félreírok!! :(
2014. aug. 20. 00:15
 7/11 Magoran ***** válasza:

Megeshet, hogy nem vagy közömbös neki.

De ha így is van, max barátként viselkedj vele. Hülyéskedj, beszélgess. De hajts rá.

A barátzónából az egyedüli kiút, ha nem próbálsz kijutni belőle, persze, miután már mondtad neki, hogy bejön neked. Ha van esélyed, akkor ezzel a viselkedéssel sikerülhet megkedveltetned magad vele. És ő emlékezni fog arra, amit mondtál neki anno.

Egyébként

az "uncsitesód uncsitesója" lehet:

-egy csaj, akivel nem vagytok vér szerinti rokonok

-a másodunokatesód (közös dédszülő), rokon

-a testvéred

-te

A csajnak csak az első esetben van joga féltékenynek lenni, így nem mindegy.

2014. aug. 20. 01:09
 8/11 Magoran ***** válasza:
*NE hajts rá
2014. aug. 20. 01:10
 9/11 anonim válasza:

Én két hónapon keresztül voltam barát zónában. Nagyon egyszerű kijönni belőle. Elmondod napont a csajnak hogy úgyis kellesz neki, csak nem tudja, aztán egy idő után váratlanul csókold meg vagy hasonló és ggwp megvagy. :D

Mondjuk a lánnyal akivel vagyok most (14/F-15/L) már akkor is legjobb barátok voltunk (és ma fél éve :3), de próba csersznye.

2014. aug. 20. 04:09
 10/11 A kérdező kommentje:
meg fogadom a tanácsaitokat köszi a válaszokat!!
2014. aug. 20. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!