Mi a véleményetek egy ilyen srácról?
Figyelt kérdés
Sokszor töpreng az élet nagy kérdésein és csak az extrémebb dolgokat tartja izgalmasnak, amiket más a társadalmi kondicionáltsága miatt meg se próbálna.Szereti az önfejlesztést és az őszinteséget (azzal akiben megbízik). A tudatállapotokkal gyakran kísérletezik. Szokott meditálni, ezzel szemben kedveli a vad bulikat is.
22/f
2014. aug. 19. 21:03
1/2 anonim válasza:
Barátom pont ilyen a vad bulik kivételével. Őszintén...egy másik tudatállapot szükséges az én részemről hogy megértsem őt, de akkor bizony nagyon jó. Valamint egy teljesen más világnézet szükséges Őhozzá az "átlagos" helyett. Én szeretem őt, pont ezért :-) Másnál soha nem tapasztalnám meg ezeket a gondolatokat, tetteket, érzéseket, mint Vele. 25/L
2/2 anonim válasza:
Mit szedsz? Van valami jó anyagod? Csak így a tudatállapotok miatt kérdezem ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!