Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért vonzz a veszély? Egy...

Miért vonzz a veszély? Egy srácrol.

Figyelt kérdés
van egy srác, régebben szerelmes voltam belé...de csak szex volt végül, de az iszonyu jo volt...idönként mindig felbukkan..most 4 év utan...és egyszerüen tudom az agyammal hogy nem kéne, mégis vonzz, hogy megint megtegyem vele. Pedig nem bant velem jol(emberileg). Veszélyes forma. És olyan az ágyban hogy igazábol akkoris nagyon nehezen szakadtam el töle, mert iszonyu jo.Mégis vonz h ujra megtegyem. Miert?
2014. jún. 30. 18:32
 1/1 anonim ***** válasza:
Ennek sok oka lehet: a testiség, nem kapsz elég szeretet az életedben, az ösztönlényeket vonzzák a az ilyen helyzetek, izgalom. Néhány nő fejében megfordulhat, hogy majd ő megjavítja az ilyen alakokat (nem feltétlenül tudatosan, de akár úgy is). Sajnos ez valamilyen pszichikus, kötődési zavarra is utalhat.
2014. jún. 30. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!