Tényleg ennyire parás egy szórakozóhely? Vagy csak ijesztgetnek?
Hallottam, hogy a diszkók, mind a maffia kezén vannak, a kidobók felszólítanak csak úgy, hogy menj el, és ha nem akarsz sz*rrá vernek.
Nők oda mennek az emberhez, hogy fizessen nekik egy italt, utána meg kihozzák a 30e+ számlát, belekötnek csak úgy az emberbe bármiért... A lányokat megerőszakolják, mindenki kikezd velük.
De ha ez így megy, miért jár oda annyira sok ismerősöm évek óta?
Amit leírtál az inkább a nájtklubbokra igaz. :) Meg a sztiptízbárokra.
Amúgy a kidobókkal ne vitatkozz. Nincs agyuk, nem értik a beszédet de ütnek. Immunisak a magyarázatodra, mert sok idióta edzésben tartja őket.
Az hogy a maffia kezén van a diszkó az nem jelenti azt hogy parás hely lenne. Mondjuk a filmekben mindig a bulizó fiatalok szopják meg ha valakinek vitája támad az üzleti körben azt olyankor potyognak a hullák.
A lányokat pedig máshol is megerőszakolják mert sajnos sok aljas söpredék él minden városban.
ez egy b*romság.
ha nem keversz balhét nem tesznek ki sehonnan.
van 4 disco is a környékünkön. mindegyik jó hely. ha balhé vna a kidobók kiraknak 2-3 embert, aztán ugynaugy megy tovább a buli ennyi.
a számláról meg, kérdezz meg mindent, mi mennyibe kerül mielőt kikéred.
én egyszer mulasztottam el ezt, és fizettem is 1500 ft ot két sörért. szal kérdezz!!!!
ha tudom ennyibe kerül, inkább a nyálamat nyelem egész este, vagy egy csaj nyálát. :DDDD
Ez egy hülyeség. A kidobók csak úgy ok nélkül nem dobnak ki senkit, ahhoz már nagyon csúnya dolgokat kell művelni, hogy ki legyél dobva, de akkor sem fognak megverni, maximum ha nem akarsz kimenni magadtól, akkor megfogják a karod és kihúznak, de én még ilyet se láttam. Illetve senkit nem erőszakoltak még meg ott ahol én lakom, ráadásul ha valaki rám mászik, de én nem akarom, akkor meg szokták érteni, még ha részeg akkor is. Van, hogy valakire többször rá kell szólni, de utána békén hagy. Vagy pl ha egy lány látja, hogy nagyon nem akar lekopni a pasi, akkor odajön és segít, legalábbis nálunk többször is láttam már ilyet. Illetve én nem szoktam magam meghívatni semmire. Ha szomjas vagyok iszok a csapból azt kész, nem vagyok az a kihasználós fajta. Egyszer volt olyan, hogy ott állt 2 pasi mellettünk és nézték ahogy táncolunk, én meg megkérdeztem, hogy ihatok-e a söréből és adott.
Ne hallgass másokra, inkább menj el és tapasztald meg.
Ez hülyeség.
Olyan előfordulhat hogy részegek belédkötnek de akkor kidobják az illetőt. Van olyan nő aki szereti ha meghívják egy italra és utána otthagyják a fickót, de ha nem hívod meg akkor ő nem fogja mondani.
A lányokkal van aki kikezd, megerőszakolás nem igazán van, inkább a lányok ajánlkoznak fel a férfiaknak.
De ezek ritkák, ahova én jártam ott ilyen nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!