Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek 39 évesen, hol...

Szerintetek 39 évesen, hol lehet ismerkedni?

Figyelt kérdés
39 éves férfi vagyok,válás folyamatban.De a jobb alkarom már olyan mint pepeye-é! :D
2014. aug. 19. 18:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ebben a korban, ha nem a fiatal nőket kezded majd hajkurászni, simán találsz partnert gyerekkel is.
2014. aug. 19. 19:55
 12/17 A kérdező kommentje:
értem,még nem döntöttem el,hogy kit hajkurászok,de a nyakamba szakadt a függetlenség,ez tény.
2014. aug. 19. 20:07
 13/17 anonim ***** válasza:
ne aggodj majd hozza az élet, én az ilyet nem tudom tervezni..
2014. aug. 19. 20:09
 14/17 anonim ***** válasza:

Persze gondolom. Furcsa, mi?:D

Amúgy rengeteg a csalódott nő, nem hiszem, hogy a gyerek akkora problémát jelent, akinek igen, az üldögéljen magában és várja a herceget, szerintem:)

2014. aug. 19. 20:11
 15/17 A kérdező kommentje:
ezt nagyon szépen mondtad,és egyet kell,hogy értsek veled! :)
2014. aug. 19. 20:47
 16/17 anonim ***** válasza:
A jatszoter jo otlet,de ott is csak alkalmi kapcsolatod lehet az elhanyagolt anyukakkal (es lesz is ,ha szebb vagy mint az ordog es nem vagy fatoku) . Ezen kivul ebben a korban (ennyi vagyok en is) mar inkabb a hetkoznapi eletben , olyan helyeken,ahol kotelezoen parbeszed alakulhat ki(hivatalokban,uzletekben) - szervezett lehetoseged nem nagyon van ra , a tarskereso oldalakon tapasztalataim szerint csak olyan nok hirdetnek,akik erosen onbizalomhianyosak(jo okkal) vagy penzt akarnak keresni a testukkel. Szoval ha leugrassz a boltba 10 deka parizsiert es kedvesen radmosolyog a csemegpult eladoja,akkor nyugodtan bokolj,ha veszi a lapot jo esellyel indulsz a versenyben :)
2014. aug. 20. 08:27
 17/17 A kérdező kommentje:

Ez a hozzászólás áll legközelebb hozzám eddig!

Köszönöm,ez jól esett. :)

2014. aug. 20. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!