Szerintetek 39 évesen, hol lehet ismerkedni?
Figyelt kérdés
39 éves férfi vagyok,válás folyamatban.De a jobb alkarom már olyan mint pepeye-é! :D2014. aug. 19. 18:46
1/17 A kérdező kommentje:
popeye-t akartam írni,de görcsöl a karom,bocsi. :)
2014. aug. 19. 18:47
2/17 anonim válasza:
Szerintem ott ahol 29évesen is. Gyereked van?
3/17 anonim válasza:
Bárhol lehet ismerkedni, igénytől és amit Te nyujtani tudsz attól függ a sikered. Azért irreális elképzeléseid ne legyenek. Tehát ha Te egy 8-as pasi vagy akkor talán szóbaállnak veled a 2-es csajok.
4/17 A kérdező kommentje:
Van igen,és látogatom is.2 éves fiú,az életem!
2014. aug. 19. 18:50
5/17 anonim válasza:
Szedjél kálciumot és magnéziumot a görcseidre..esetleg omega 3-at, vagy valami komplett vitamin-ásványi anyagokat tartalmazó készitményt, öregszel..
6/17 anonim válasza:
Akkor vidd jatszoterre, strandra, a nok buknak a kisgyerekes pasikra(allitolag:D). Persze attol is fugg mennyire vagy jo pasi, fiatalos, stb... Tudod mindig csak a kulso, na meg a penz...ez a lenyeg.
7/17 A kérdező kommentje:
kedves utolsó!köszi az ötletet,fiatalos vagyok,lendületes,és szeretnék nyitni!jó ötleteket adtál,meggondolandó,köszönöm!
2014. aug. 19. 19:08
8/17 A kérdező kommentje:
azt gondolom,hogy a javaslataid hatására célirányos kutatásba kezdek. :)
2014. aug. 19. 19:10
9/17 anonim válasza:
Ooo micsoda megtiszteltetes. :)) konnyezek mindjart. :) orulok tenyleg.
10/17 A kérdező kommentje:
:)
2014. aug. 19. 19:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!