30 évesen hol lehet ismerkedni a neten kívül? Szórakozóhelyekre általában csak a fiatalabbak járnak és semmi komoly szándékuk nincs. Szerintetek? /F
Figyelt kérdés
2013. nov. 14. 16:23
1/14 anonim válasza:
Értelmesebbekkel? Könyvtár, Színház. Ha buli akkor Retro... nagyjából ennyi buszmegállóba leszólítasz valakit, aki tetszik ez is játszhat vagy vonat...Kávézó.....
2/14 A kérdező kommentje:
Színházba , könyvtárba nem szoktam járni, de lehet mostantól elkezdem, RETRO buliban sem volam még ,de akkor lehet azt is kipróbálom egyszer. Buszon , vonaton szerintem nehéz ismerkedni ,mivel mindenki siet valahová és sokszor a tömeg is nagy.
2013. nov. 14. 16:52
3/14 anonim válasza:
neten pl. milyen céllal ismerkednél?barátság vagy párkapcsolat?
4/14 A kérdező kommentje:
Párkapcsolat.
2013. nov. 14. 17:10
5/14 anonim válasza:
Miért nincs most bnőd?Hogy nézel ki?
6/14 A kérdező kommentje:
Azért nincs most barátnőm ,mert fél éve lett vége egy kapcsolatomnak és még csak mostanában éreztem úgy hogy újra ismerkednék. Azt nem tudom megítélni ,hogy hogy nézek ki ,de eddig azt mondták sokan ,hogy átlagos.
2013. nov. 14. 18:09
7/14 anonim válasza:
hát az megtudod ítélni hogy testalakat alacsony magas,sportos vagy kövér.vagy hogy milyen színű a hajad és a szemed.?
8/14 A kérdező kommentje:
Magas, sportos , szemszín, hajszín barna. De szerintem ezek teljesen érdektelen dolgok, mivel a kisugárzás a megjelenés és az összhatás a legfontosabb.
2013. nov. 14. 18:15
9/14 anonim válasza:
Miért nem próbálkozol társkereső oldalakon?Mindenki ezt írja aztán a végén kiderül hogy semmi sem igaz amit állít magáról.
10/14 A kérdező kommentje:
Nem szokásom hazudni. A társkereső oldalakat pedig szándékosan hanyagolnám most egy ideig, mivel idáig főleg neten ismerkedtem csak és volt sok rossz tapasztalatom is.
2013. nov. 14. 18:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!