Budapesti fiúk ez komoly?
Figyelt kérdés
Nem tudom felfogni,hogy napi 20 kérdést látok,hogy BP-i srác akar itt ismerkedni. Össze tenném a két kezem hogy ha Pesten élnék,ott a legkönnyebb nőzni srácok.Ahelyett meg itt rinyáltok az oldalon.Komolyan ahányszor felmentem x dolog miatt Pestre semmi erőfeszítés nélkül fel tudtam volna szedni több nőt is egy nap.Kezdjetek már magatokkal valamit,ne legyetek ilyen tesze toszák már..2013. nov. 5. 22:13
1/23 A kérdező kommentje:
Ja igen 21/f Kiskunhalasról..
2013. nov. 5. 22:14
3/23 anonim válasza:
Az a gáz tesó hogy jöttment riherongyokat én is könnyen fel tudnék szedni, de az nekem nem kell, kösz szép. akik nekem bejönnek, azokat nagyjából meg se ismerem mert nem ilyen "jaj mindenhova elmegyek mert hűde**sza" lányok, de ilyenből van egy csomó a neten :'D bár az hogy a gyakori mióta társkereső, az jó kérdés...
Greetings from Budapest!
4/23 anonim válasza:
Nem mindenkinek ilyen egyszerű a dolog,nem mindenkinek a külseje olyan mint a tied.Ilyen egyszerű,továbbá te is a sok kudarc után ugyanígy állnál hozzá,szóval te itt szerintem ne magyarázz ezekről. :)
5/23 anonim válasza:
Ja ott utcán annyi csajt szólítanak le amennyit akarnak. Lehet gyakorolni.
8/23 anonim válasza:
Szerintem hasonló a probléma, mint nálunk Debrecenben. HIában van rengeteg lány, ha nagyon zárkózottak, flegmák, elutasítóak, arról nem is beszélve, hogy itt már négerrel is kefélnek, mert az most nagy divat lett. Buszon is lassan a fele néger vagy keverék lesz már. A vicc, hogy egyetemista, okos lányok is buknak a négerekre, nem csak a buta ribik.
Lassan már fehérnek lenni szégyen ebben az országban. :(
9/23 anonim válasza:
helikopterke, debreceni négeres srác, pacsi!
10/23 anonim válasza:
Mindenhol sok k.rvás csaj van sajnos. De pl buszmegállóban, könyvtárban lehet találni normálisat is, és beszélgetni vele. Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!