Budapesti fiúk ez komoly?
Figyelt kérdés
Nem tudom felfogni,hogy napi 20 kérdést látok,hogy BP-i srác akar itt ismerkedni. Össze tenném a két kezem hogy ha Pesten élnék,ott a legkönnyebb nőzni srácok.Ahelyett meg itt rinyáltok az oldalon.Komolyan ahányszor felmentem x dolog miatt Pestre semmi erőfeszítés nélkül fel tudtam volna szedni több nőt is egy nap.Kezdjetek már magatokkal valamit,ne legyetek ilyen tesze toszák már..2013. nov. 5. 22:13
11/23 A kérdező kommentje:
Azt se mondtam,hogy minden plázapi*ához menj oda..És én sem vagyok valami fotómodell,csak olyan rossz érzést ezt a sok szemetet itt olvasni..ha itt élnétek megtudnátok milyen amikor tényleg nem akad értelmes nő se választék.Legutóbb amikor fenn jártam Pesten 2x metróztam abból az elsőnél már egy helyes lánnyal váltottam pár kellemes szót,csak össze kéne terelni a golyóitokat és tökösnek lenni.
2013. nov. 5. 22:24
12/23 anonim válasza:
És az komoly, hogy te mindezt csak a saját szemszögedből vagy hajlandó nézni?
13/23 anonim válasza:
hallod kérdező, ha te is kb. 160centi lennél és ronda arcszerkezetű, mit gondolsz akkor is így buknának rád a lányok?!
engem folyton csúfolnak, már nem is tudom hányszor utasítottak el vag ynevettek ki pusztán a törpeségem és ronda fejem miatt, a legrosszabb, hogy tehetetlen vagoyk, mert sosem leszek szép magas gyerek, amire minden nő vágyik, semmi értelme próbálkoznom
14/23 A kérdező kommentje:
Kinek a szemszögéből nézzem ? Ugyan az van mindenhol csak valahol 4x több a választék és annyival több az esély is találni egy lányt. Kudarc meg itt is van ne aggódj,de ha minden kudarc után meghúzza magát az ember akkor ne is várjon semmit.
2013. nov. 5. 22:31
15/23 anonim válasza:
te nagyon buta vagy,és tudod nem jó emberekkel álltál le "vitázni",mert mi tudunk még értelmesen beszélni,érvekkel és tapasztalatokkal alátámasztani az állításainkat.Ellenben veled.Továbbá az empátia szó gondolom neked sem ismerős,és nem tudod milyen érzés mikor minden csaj elutasít.
16/23 A kérdező kommentje:
Kedves 13 mas.már megint az a magasság.. a lányok alapból alacsonyabbak kapásból ismerek több olyan lányt aki nem éri el a 160cm-t és ha kicsit magasabb is mit számít? Én 193 cm vagyok és mégsem ugrálnak a nők értem hidd el..és ha nem vagy megelégedve a külalakoddal és ezt minden gesztusoddal kis is fejezed az is taszító tud lenni,csak kis önbizalom kellene.Nekem is van ismerősöm akiről nem is hittem volna,hogy lesz nője és márpedig irigylésre méltó barátnője van.
2013. nov. 5. 22:34
17/23 A kérdező kommentje:
Szerintem nem kellene ismeretlen embert lebutázni..elég primitív dolog,és képzeld nem hogy elutasítás van,hogy szóba sem állnak velem a lányok,mégsem fordulok be a sarokba vagy jövök rinyálni ide,hogy nem kellek senkinek..
2013. nov. 5. 22:37
18/23 anonim válasza:
te kezdtél el itt pattogni,hogy jajj te milyen kemény gyerek vagy,és milyen egyszerű az egész,és a budapestiek meg milyen nyomorékok szerinted.Nos erre szerinted mit kellene válaszolni,vagy reagálni?Ebből egyértelműen látszik a te primitívséged,hiszen nem gondolsz bele másoknak milyen lehet,mit éltek át,és látatlanba ítélkezel felettük.:)
19/23 A kérdező kommentje:
Igyekszem felnyitni a szemeteket,hogy mennyivel egyszerubb dolgotok vqn mint nekem itt.Es mar ne is haragudj de te iteltel el engem mikozben fogalmad sincs nekem milyen dolgom van ,szoval csak haggyuk,hogy ki itel el kicsodat...
2013. nov. 5. 23:06
20/23 anonim válasza:
Te kezdted a provokációt a kérdéseddel,és te már elítéltél minket.Nos akkor mit vársz ezek után?Hogy jópofizzunk veled ennek ellenére is?Mi is úgy állunk a másikhoz,ahogyan ők hozzánk,ha te ítélkezhetsz úgy,hogy semmit nem tudsz rólunk,akkor mi miért ne tehetnénk ugyanezt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!