Budapesti fiúk ez komoly?
Figyelt kérdés
Nem tudom felfogni,hogy napi 20 kérdést látok,hogy BP-i srác akar itt ismerkedni. Össze tenném a két kezem hogy ha Pesten élnék,ott a legkönnyebb nőzni srácok.Ahelyett meg itt rinyáltok az oldalon.Komolyan ahányszor felmentem x dolog miatt Pestre semmi erőfeszítés nélkül fel tudtam volna szedni több nőt is egy nap.Kezdjetek már magatokkal valamit,ne legyetek ilyen tesze toszák már..2013. nov. 5. 22:13
21/23 anonim válasza:
Persze, sok a lány Pesten, csak a legtöbb r*banc...
22/23 anonim válasza:
"Egy kis önbizalom kellene" Látod ez a baj, hogy nem érted, és tényleg nem tudod más helyébe képzelni magad. Mindenki más, érted? Nekem is kellene az az önbizalom, igyekszem is, de másoknak nehezebb azt megszerezni, mint neked. (mondjuk én nem vagyok fiú, de ugyanaz a helyzet)
23/23 A kérdező kommentje:
Emberek épp azt mondom,hogy csak önbizalom kell nektek és könnyeb dolgotok van ott fenn ! Itt is ugyan olyan pics*k vannak csak mindenből kevesebb az értelmes lányból is. És senkit nem ítélek el csak nem tudom felfogni miért nem léptek,és el tudom képzelni milyen másoknak is csak ezen lehetne változtatni.
2013. nov. 6. 17:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!