Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha itt valaki kiírja, hogy...

Ha itt valaki kiírja, hogy valaki beszélgetni? Akkor miről beszélnek?

Figyelt kérdés
Szoktak egyáltalán írni az ilyen kérdésekre privát üzenteteket? Ha igen még is miről? És meddig tart egy ilyen beszélgetés?
2014. aug. 19. 15:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Elkezdenek egymásról kérdezgetni és ha van közös téma arról beszélgetnek.

Én pl. Volt hogy a gitárokról, zenékről beszélgettünk. Aztán pedig ami éppen feljött.

Olyan is volt, hogy hasonló szakmát tanultam az illetővel és szakmai dolgokról beszéltünk.

Olyan is volt, hogy csak úgy szóba jött a lakhely, és egy városban, egy lakótelepen laktunk az illetővel. Aztán szóba jöttek az ottani dolgok.

Ennyi! És volt még egy jó pár!

Normális emberekkel, normálisan is lehet beszélgetni.

És Előttem mondták hogy ha az egyik fiú, másik lány akkor képcsere. Nem!

Velem egyidős, fiúval is beszéltem már. Mégsem jött semmi ilyen szóba.

Nyilván sokan csinálják az ellenkezőjét, jogosak a válaszok, viszont vannak akik nem ilyenek.

2014. aug. 19. 15:51
 12/18 anonim válasza:
nekem van itt ismerősöm, akivel jó barátok vagyunk, de soha nem beszélünk, illetve idegenek, akikkel az idegenekről dumálunk
2014. aug. 19. 15:52
 13/18 anonim válasza:

Volt egy fiú akivel több héten keresztül beszélgettünk kép nélkül!Azután kértem róla egy képet,ő megkésve,de elküldte ,és az addig alkotott képem róla darabokra tört,utána még pár napig beszélgettünk és vége lett.

Most pedig van egy fiú,akibe eléggé belezugtam,itt ismertem meg,de élőben még nem találkoztunk..szoval még nem tudom lesz-e belőle valami: )

2014. aug. 19. 16:09
 14/18 anonim ***** válasza:

Olyan nekem is volt akivel elbeszélgettünk napokig, majd kért képet, én mondtam h semmi baj ha nem tetszem de legalább írja meg ha nem max beszélgetünk.

De egy büdös szót sem szólt.

2014. aug. 19. 16:13
 15/18 anonim ***** válasza:
ma 16:09 ilyen minden no! csak a kulsore mennek.
2014. aug. 19. 16:43
 16/18 anonim ***** válasza:
ma kb 1 ora alatt 3x olvasom, h kinezet, aztan megy a rinya, h taho :D
2014. aug. 19. 17:09
 17/18 anonim válasza:
Mert ugye a fréfiaknak nem számít a külső.:P
2014. aug. 19. 17:26
 18/18 anonim ***** válasza:
Az idő pénz, a nadrág szorít, miről beszélgessenek? Amúgy is, 5 perc alatt eldől minden, kis rágyúrás, hogy hangulatban jöjjenek, és 1 óra múlva le is van beszélve a menet. Történhetne így is, de általában nem így történik, mint tudjuk.
2014. aug. 20. 00:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!