A vonaton hallgattam egy érdekes párt beszélgetni, de fogalmam sincs milyen nyelven beszélnek. Hallottam egy-két egyértelmű spanyol szót, de az egésznek ilyen csehes hangzása volt. Ez mi?
Figyelt kérdés
2010. aug. 10. 22:46
1/6 anonim válasza:
Sztem esetleg portugál lehetett...
2/6 anonim válasza:
Lehet, hogy ruszki kémek voltak, mexikóinak álcázva.
3/6 A kérdező kommentje:
A portugál lehetséges, mert ahogy látom a google fordítóban, a számok ugyanúgy vannak mint a spanyolban.
2010. aug. 11. 01:31
4/6 anonim válasza:
Esetleg lehetett katalán...
De ennyi alapján hogy tudnánk megmondani?
5/6 anonim válasza:
Valószínűleg portugál lehetett. A portugál egy kicsit tényleg hasonlít a szláv nyelvekre, sok benne az 's' betű és az 'l' betűt is az oroszokhoz hasonlóan ejtik ki. Ilyesmi volt?: http://www.youtube.com/watch?v=zRfxuzvz4ng
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a videót utolsó. :)
Szerintem biztos, hogy ez volt. Nagyon így hangzott az is.
2010. aug. 11. 19:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!