Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mi a baj a mai világban élő...

Mi a baj a mai világban élő nőkkel és férfiakkal?

Figyelt kérdés
Mindkét nem sokat panaszkodik a másikra, mindig a másik rossz. Sokan nem találunk párt, pedig elmondásunk szerint képesek vagyunk kompromisszumra. Miért ilyen nehéz két egyedülállónak egymásra találni?
2014. aug. 18. 21:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Mert az emberek alapvetően önzőek ...
2014. aug. 18. 21:50
 2/12 anonim ***** válasza:
Mert sokan vagyunk, és az életben mindenben kompromisszumot kell kötni, MINDENBEN, ezért keressük a megfelelőt
 3/12 anonim ***** válasza:
Ja és mert a média ezt teszi velünk
 4/12 anonim ***** válasza:

Nem para.

Itt a dolog egyik oldalát látod, aki idejön hisztizni,

siránkozni, problémát megoldani. Értelemszerűen, akik

boldog párkapcsolatban élnek, nem jönnek ide, mert nincs

miért panaszkodniuk.

2014. aug. 18. 21:51
 5/12 anonim ***** válasza:
Csak gyakorin ilyenek az emberek. Én legalábbis ezt tapasztaltam. :)
2014. aug. 18. 21:52
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Én nem a nőkről panaszkodok, hanem az emberekről.

Mindkét nemhez tartozók nagy része önző, a saját érdekeit néző ember. Hazudnak. Tarolnak. Szánalmas.

Azért nehéz párt találni, mert a szerelmet nem lehet igazán irányítani, így ritka az, hogy kölcsönös. Még ritkább az, hogy mikor elmúlik a rózsaszín köd, akkor ne csalódjanak egymásban az emberek.

Valamint az is baj, hogy az emberek nagy része nem képes szerelem nélkül párkapcsolatot kialakítani, mivel - és nem ok nélkül - nem bíznak egymásban.

És ez visszavezethető oda, hogy azért nem bíznak, mert - igen, az emberek önzőek.

(mély tisztelet a kivételnek)

2014. aug. 18. 21:53
 7/12 anonim ***** válasza:
Én azért vagyok itt, mert unatkozok és sok a hülye ember itt akik szórakoztatnak. Még soha nem panaszkodtam itt. Nekem nincsennek gondjaim! :)
2014. aug. 18. 21:54
 8/12 anonim ***** válasza:
Társaságba kell járni, minél többet annál jobb eséllyel találsz valakit. Otthon a gép előtt nehéz, meg akkor is ha nem vagy bevállalós....
2014. aug. 18. 21:55
 9/12 A kérdező kommentje:
Nem feltétlenül arra gondoltam hogy itt panaszkodnak, én sem szoktam..meg amúgy általában sem nagyon szeretek panaszkodni. De pl többen vannak ilyenek a baráti körömbe is..a lányok szidják a férfiakat..a férfiak a nőket, hogy mennyire ribizlik..holott szerintem ez nem feltétlen van így.
2014. aug. 18. 21:59
 10/12 anonim ***** válasza:
Míg a mai kis csajok a discoba lepippantanak a slozin ha fizetsz nekik egy italt mert őt nem szolgálják ki, addig nem csodálom hogy ribizik őket.... :)
2014. aug. 18. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!